160 gün sonra sahne aldı!

1 hafta önce 27

Süper Lig'de 33. hafta İstanbul'da açıldı. Beşiktaş, sahasında ağırladığı Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek ligdeki 5 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı.

Yine affetmedi

Beşiktaş’ın Süper Lig tarihinde en fazla mağlup ettiği takım (73 kez) Ankaragücü. Aynı zamanda Siyah-Beyazlılar’ın en fazla gol attığı rakibi de yine Başkent temsilcisi (201) oldu. Sezonun ilk yarısındaki maçta deplasmanda Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Kara Kartal, bu rekabette evinde ise büyük bir üstünlüğe sahip. Beşiktaş, Ankaragücü ile Türkiye Kupası Yarı Finali’nde de 2 kez kozlarını paylaşacak.

Açılış Muci'den

Devre arasında Beşiktaş’a gelen Ernest Muçi, dün akşam yine formundaydı. Daha önce İstanbulspor ve Antalyaspor maçlarında rakip fileleri havalandıran genç on numara, iki maç aradan sonra gol sevinci yaşadı. 23 yaşındaki yıldız, Sarı-Lacivertliler karşısında takımının ilk golünü kaydeden isim oldu. Muçi, sahada kaldığı süre içerisinde ise hücumdaki hareketliliği ile galibiyetin mimarlarından biri oldu.

160 günlük hasrete son

Ligde bu sezon 12. haftada 1-0 kazanılan Başakşehir maçında son golünü atan Muleka, tam 160 gün sonra fileleri havalandırdı. Ankaragücü karşılaşmasına ilk 11’de başlayan ve ileri uçta görev alan Muleka, 67. dakikada Rashica’nın kullandığı kornerde çok şık bir kafa vuruşlarla ağları havalandırdı.(Fanatik)
 

Tum Makaleyi Oku