2023-24 Sezonunu Zirvede Tamamlayan Galatasaray’ın Şampiyonluğuna Gelen Sosyal Medya Tepkileri

3 haftalar önce 26

Süper Lig’deki heyecan dolu şampiyonluk yarışı dün akşam oynanan müsabakaların ardından sona erdi. Ligin 38. haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-1’lik skorla mağlup eden Galatasaray şampiyon oldu. Son hafta aldığı galibiyetle 102 puana ulaşan ve sezonu en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde tamamlayan sarı-kırmızılı ekip 24. kez şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Karşılaşmanın sona ermesiyle Galatasaraylı futbolcular saha içinde, taraftarlar ise yurdun dört bir yanında büyük bir sevinç yaşadı. Elbette sosyal medyada da sarı kırmızı bir coşku vardı! Gelin, Galatasaray’ın 24. şampiyonluğu sonrası yaşananlara ve sosyal medya tepkilerine birlikte bakalım.

Süper Lig’in 38. haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-1 yenen Galatasaray 2023-24 sezonu şampiyonu oldu

Galatasaray’ın golleri 29. ve 51. dakikalarda Mauro Icardi’den geldi. 53. dakikada ise Berkan Kutlu takımının 3. golünü kaydetti. Konyaspor ise karşılaşmadaki tek golünü 78. dakikada Louka Prip’in ayağından buldu.

102 puan toplayan Galatasaray sezonu en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde tamamladı

Üst üste ikinci kez ligi zirvede tamamlayan sarı-kırmızılı ekip 24. şampiyonluğuna ulaştı

Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte Galatasaraylı futbolcular ve teknik ekip büyük bir mutluluk yaşadı

galatasaray

Başta İstanbul olmak üzere yurdun dört bir yanı ise sarı-kırmızı şampiyonluk kutlamalarına sahne oldu

galatasaray

Konyaspor karşılaşmasının sona ermesiyle sokaklara dökülen Galatasaray taraftarları, 24. şampiyonluğun tadını doyasıya çıkardı

galatasaray

102 puanla gelen şampiyonluğun ardından sosyal medyada da sarı-kırmızı bir coşku vardı

galatasaray

Uzun ve yorucu bir sezonu zirvede tamamlamanın haklı sevincini yaşayan taraftarlar, mutluluklarını birbirinden eğlenceli paylaşımlarla dile getirdi. Elbette ortaya çıkan tablodan memnun olmayan sosyal medya kullanıcıları da vardı. Zirvenin 3 puan gerisinde kalan Fenerbahçe’ye gönül veren taraftarlar da duygularını zaman zaman hüzünlü zaman zaman eğlenceli paylaşımlarla ifade etti. Gelin Galatasaray’ın 24. lig şampiyonluğuna gelen sosyal medya tepkilerine birlikte bakalım.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Tebrikler ..Galatasaraylıları kutlarım 💛❤️…Neden çünkü Fenerbahçeliyim :)))

— Cem Yılmaz (@CMYLMZ) May 26, 2024

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Kaynak: 1

Tum Makaleyi Oku