Kamyonetin altında kaldı: Canının yerine malının derdine düştü

1 hafta önce 16

Antalya'nın Kepez ilçesinde seyir halindeyken motosikletinin kayması sonucu düşen Recep Gün, kamyonet altında kaldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında Gün'ün ilk sorusu, "Motosikletim ne olacak?" oldu.

 Canının yerine malının derdine düştü - 1

Kepez ilçesi Dumlupınar Bulvarı üzerinde motosikletiyle bulvar üzerinde seyir halinde olan Recep Gün, bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

 Canının yerine malının derdine düştü - 2

Motosiklet üzerinden savrulan Gün, arkasında seyir halinde olan Zeki Kaymaz (69) idaresindeki kamyonetin altında kaldı.

 Canının yerine malının derdine düştü - 3

Eşi Ümmü Kaymaz ile yolda ilerleyen Zeki Kaymaz, son anda frene basarken şoka girdi.

 Canının yerine malının derdine düştü - 4

Kazayı gören diğer sürücüler ile beraber Recep Gün'e yardım etmeye çalışan Kaymaz ailesi durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

 Canının yerine malının derdine düştü - 5

Bu sırada yolun karşı tarafındaki Acil Çağrı Merkezi'nde bulunan sağlık görevlileri de koşarak kaza yerine gelip aracın altında kalan Recep Gün'e ilk müdahaleyi yaptı.

İhbarla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kamyoneti çevredekilerle iterek Gün'ü bulunduğu yerden çıkardı.

 Canının yerine malının derdine düştü - 6

KAMYONET ÜZERİNDEN KALDIRILDI

Üzerindeki kamyonetin kaldırılmasının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sedyeye alınan Recep Gün, ilk olarak boyunluk takıldığı sırada "Motosikletim ne olacak?" diye sordu.

 Canının yerine malının derdine düştü - 7

Vatandaşlar ve sağlık ekipleri ise motosikletin 112 Acil Çağrı Merkezi'nin oraya alınacağını belirtti. Sedyeye alınan Gün, ambulansla çevredeki bir hastaneye götürüldü.

 Canının yerine malının derdine düştü - 8

Motosiklet sürücüsü Recep Gün'ün kamyonetlerinin altına girdiği Zeki ve Ümmü Kaymaz çiftini ise çevredekiler sakinleştirdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansta ilk müdahaleleri yapılan Kaymaz çifti, iyi olduklarını belirterek hastaneye gitmeyi kabul etmedi.

 Canının yerine malının derdine düştü - 9

Ümmü Kaymaz, "Biz seyir halindeydik. Motosiklet arabayı sollamak isterken kaydı ve ben kocama 'Dur' dedim. Demeye kalmadan da motosikletli gelip arabanın altında kaldı. Son anda fren yaptık. Biz çocuğa bir şey oldu diye çok korktuk" dedi.

 Canının yerine malının derdine düştü - 10
Tum Makaleyi Oku