2024 yazının merakla beklenen 10 filmi

2 haftalar önce 25

Bu yaz seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan birçok yapım bulunuyor. Yıllar sonra yeniden çekilen ve hikayesi tamamlanmayı bekleyen filmler 2024 yılında izleyiciyle buluşacak. Yıllık Sinema Eğilimleri ve Analizleri'ni yayınlayan Variety, 6 binden fazla sinemaseverin zevklerini inceledi ve gelecek yazın en çok merak edilen yapımlarını açıkladı...

2024 yazının merakla beklenen 10 filmi - 1

EN MERAK EDİLEN ÜÇ FİLM

Deadpool 3

Yönetmen koltuğunda Shawn Levy'ın oturduğu filmin başrollerinde Ryan Reynolds ve Hugh Jackman yer alıyor.

2024 yazının merakla beklenen 10 filmi - 2

Bad Boys: Ride or Die 

Başrollerinde Will Smith ve Martin Lawrence yer aldığı Bad Boys: Ride or Die (Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç) filmi 7 Haziran’da sinemalarda olacak.

2024 yazının merakla beklenen 10 filmi - 3

Despicable Me 4 

Steve Carell, Kristen Wiig, Pierre Coffin, Miranda Cosgrove ve Steve Coogan'ın rol alacağı film gelecek yıl animasyonseverlerle buluşacak.

2024 yazının merakla beklenen 10 filmi - 4

A Quiet Place: Day One 

Bu sefer Michael Sarnoski'nin yönetmen koltuğuna oturacağı filmde Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Alex Wolff, Djimon Hounsou, Denis O’Hare yer alacak. Serinin üçüncü filmi 8 Mart'ta izleyiciyle buluşacak.

2024 yazının merakla beklenen 10 filmi - 5

Inside Out

2015 yapımı Oscar ödüllü "Inside Out" (Ters Yüz) filminin devamı "Inside Out 2"nin fragmanı rekor kırmıştı. Filmin tanıtımı, 24 saat içinde 157 milyon izlenme elde ederek rekor kırdı.

2024 yazının merakla beklenen 10 filmi - 6

Kingdom of the Planet of the Apes

Wes Ball'un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda Owen Teague, Kevin Durand, Freya Allen, William H. Macy ve Peter Macon gibi isimler var.

2024 yazının merakla beklenen 10 filmi - 7

The Watchers

28 yaşındaki Mina'nın  büyük bir ormanda mahsur kalır. Mina, sığınacak bir yer ararken kendini her gece gizemli yaratıklar tarafından takip edilen üç yabancının yanında bulur.

2024 yazının merakla beklenen 10 filmi - 8

The Fall Guy

David Leitch'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrollerinde Ryan Gosling, Emily Blunt, Winston Duke ve Aaron Taylor-Johnson'ın yer aldığı Dublör filmi, Hollywood dublörü Colt Seavers'ın maceralarını konu alıyor.

2024 yazının merakla beklenen 10 filmi - 9

Garfield

Karikatürist Jim Davis tarafından 1978 yılında yaratılan, pazartesi günlerinden nefret etmesi ve lazanyaya olan sevgisiyle akıllarda kalan uyuşuk kedi Garfield, yeni bir animasyon filmi ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor

2024 yazının merakla beklenen 10 filmi - 10

Borderlands

Cate Blanchett ve Kevin Hart gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Borderlands filminin yönetmenliğini Eli Roth üstleniyor. Jamie Lee Curtis, Jack Black, Édgar Ramirez ve Ariana Greenblatt gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı film 9 Ağustos 2024 tarihinde vizyona girecek.

Tum Makaleyi Oku