Abdülkerim Durmaz'dan Galatasaray'a transfer tavsiyeleri

1 gun önce 27

Vole'ye konuşan Abdülkerim Durmaz'ın öne çıkan değerlendirmeleri şöyle...

"AVRUPA'DA FİNAL OYNAYABİLİRDİ"

"Galatasaray geçen sene orta sahaya doğru adam alsaydı ve Boey'in yerini doldursaydı Avrupa'da final oynayabilirdi. Bence ligde başarılı oldular ama Avrupa'da hedeflerini tutturamadılar. Bu sene biraz daha atletik bir takım yaratacaklarını düşünüyorum. En basiti Fenerbahçe derbisine bakın. İsmail ve Fred'in Kerem Demirbay ve Torreira'ya kurduğu üstünlüğü gördünüz değil mi? O iş sadece Torreira'nın sağa sola koşmasıyla olmuyor. Üstelik Fenerbahçe 10 kişiydi. Büyük maçlarda ve Avrupa'da oyuna hakim olamadılar."

"FRED'E İHTİYAÇ VAR"

"Galatasaray'da Torreira'nın yanına Fred'e ihtiyacı var. Kerem Demirbay teknik bir oyuncu. Ligin ikinci yarısında çok katkı yaptı. Ancak Galatasaray ne yapmak istiyor, hedefi ne? Şampiyonlar Ligi ve Avrupa ise sen oraya oyunu iki yönlü oynayan bir orta saha alacaksın o zaman."

"DAVİNSON UÇUYOR, ABDÜLKERİM TREN GİBİ"

"Geçen tesadüfen Kolombiya'nın maçını gördüm Davinson'a baktım. Adam uçuyor, inanamadım gerçekten. Bu adamın kesinlikle takımda kalması gerekiyor. Abdülkerim Bardakçı biraz daha ağır. Davinson, Nelsson, Abdülkerim ve Emin geldi. Bu bölge tamam."

"SENİ İDARE EDEBİLİR"

"Bence Galatasaray'ın önceliği göbek transferi. Sol bekte Köhn seni idare edebilir. Sağda Kaan'ın hiç kötü oynadığını görmedim. Ama orta saha kötü olursa savunmana kolay gelirler, hücuma da kalkamazsın, oyunu da tutamazsın. Kesinlikle 8 numara ve 10 numara alınmalı."

BATSHUAYİ'YE ÖVGÜLER

"Ben şahsen Icardi'nin olmadığı maçlarda Batshuayi'yi gözüm kapalı oynatırım. Çok enteresan bir adam her an 3-4 gol atabilecek pozisyonlara giriyor takımını sırtlıyor. Bu transfere hiçbir olumsuz söz söyleyemem."

"RAFA SİLVA'YA LAF ATMASINLAR"

"Ne Galatasaraylılar ne Fenerbahçeliler Rafa Silva'ya laf atmasınlar. İyi transfer bence. Neymiş Portekiz Milli Takımı'na alınmıyor, iyi değil. Fernando Santos, Portekiz'de hocayken kavga etmişler. Rest çekmiş ve artık oynamıyor." ifadelerini kullandı.

Tum Makaleyi Oku