Abdülkerim Durmaz: "Taraftarlar artık pes ettiler..."

1 hafta önce 35

Vole'ye konuşan Abdülkerim Durmaz, Fenerbahçeli taraftarlar adına şampiyonluk yarışının koptuğunu söyledi.

"GALATASARAY ŞAMPİ!"

"Eski gazete manşetlerinde olduğu gibi Galatasaray'ın şampi olduğunu düşünüyorum. Milyonlarca Fenerbahçeli bu işin bittiğini düşünüyor. Onlar da artık pes ettiler ve destek çok azaldı. İsmail Kartal'ın maçtan sonraki açıklamalarına şaşırmıyorum. Çünkü hiçbir teknik adam maçtan sonra kendi hatalarından bahsetmez. Mecbur taraftarına umut dağıtmak zorunda. Söylemesi gerekeni söyledi. Her hoca bunu söyler. Ne diyecekti? İstifa edip şampiyonluk yarışından koptuk kalan maçları da yardımcı hoca mı gelecek diyecekti. Sezon sonu zaten gerekenler yapılır."

"TERİM VEYA DENİZLİ OLSA..."

"Fatih Terim veya Mustafa Denizli gibi kurt bir hoca Fenerbahçe'nin başında olsa takımını ateşleyebilirdi ama İsmail Kartal o etkiyi taraftarına veremiyor."

"PUAN FARKI AÇILACAK"

"Temenni olarak bakarsam Karagümrük evinde Galatasaray'dan puan alabilir. Türkiye Kupası'nda oynadıkları Rams Park'ta 2-0 yendiler. Lig maçında da 1 puanı ofsayttan buldukları golle kaçırdılar. Galatasaray derbiye kadar belki Karagümrük maçında puan kaybedebilir. Ama sağlıklı açıdan baktığım zaman bu puan farkı daha da açılacak gibi gözüküyor." sözlerine yer verdi.

Tum Makaleyi Oku