Prens Louis'den yeni kare: Kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti

2 gunler önce 21

Galler Prensesi Kate Middleton paylaştığı video mesajla son vermiş ve kanser tedavisi gördüğünü açıklamıştı. Prenses, küçük oğlu Prens Louis'nin doğum gününe özel yeni bir karesini paylaştı.

 Kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti - 1

Bir süredir hakkındaki spekülasyonlarla gündemden düşmeyen Galler Prensesi Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından tahta geçen Kral Charles da kanserle mücadele ediyor.

İngiltere Kraliyet Ailesi'nde tahtın beşinci sıradaki varisi, Prens William ile Kate Middleton'ın küçük oğlu Prens Louis 6 yaşına bastı.

 Kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti - 2

Sosyal medyadan paylaşılan karenin, Kate Middleton tarafından çekildiği belirtildi.

 Kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti - 3

VİDEO YAYINLADI

Geçtiğimiz aylarda karın bölgesinden ameliyat olan ve uzun süredir ortalarda görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğü açıklandı. Kensington Sarayı, çarşamba günü Windsor'da çekilen video mesajı paylaştı. Videoda kanser olduğunu açıklayan Kate Middleton, haberi aldıktan sonra inanılmaz derecede zorlu birkaç ay geçirdiğini belirtti.

Büyük bir şok yaşadığını ifade eden Middleton, “Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım" dedi.

HABERİN VİDEOSUNA GİT

Tum Makaleyi Oku