"Baba" efsanesinin yönetmeni Coppola'dan yeni film: Megalopolis

2 haftalar önce 43

İtalyan asıllı Amerikalı yönetmen Francis Ford Coppola'nın merakla beklenen yeni filmi Megalopolis'ten ilk kare yayınlandı.

 Megalopolis - 1

"Baba" (Godfather) serisi ve "Kıyamet" (Apocalypse Now) gibi yapımlarıyla sinema tarihinin efsane isimlerinden biri haline gelen Francis Ford Coppola'nın çekimleri Mart 2023'te tamamlanan 120 milyon dolarlık filmi "Megalopolis" merak bekleniyor.

 Megalopolis - 2

Başrollerinde Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Chloe Fineman, Kathryn Hunter ve Dustin Hoffman gibi isimlerin yer aldığı "Megalopolis" filminden ilk kare paylaşıldı.

İşte Megalopolis'ten ilk kare...

 Megalopolis - 3

Yönetmen filmiyle ilgili "Tek söyleyebileceğim, oyuncuları çok sevdiğim. Sıradışı ve asla sıkıcı değil. Bunun dışında, bekleyin ve görün" demişti.

 Megalopolis - 4

Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak olan filmin süresi 135 dakika olarak açıklandı.

"Megalopolis" filmi, yıkıcı bir felaketin ardından New York'u bir ütopya olarak yeniden inşa etmek isteyen bir mimarın hikayesini konu ediyor.

 Megalopolis - 5

BABA SERİSİ HAKKINDA

Marlon Brando, Al Pacino, Robert de Niro, Diane Keaton, James Caan gibi yıldızların rol aldığı "Baba" (The Godfather) üçlemesi, sinema tarihinin başyapıtları arasında yer alıyor.

11 OSCAR KAZANDI

Francis Ford Coppola'nın 1972 yılında vizyona giren filmi, büyük prodüksiyon zorluklarını aşarak Hollywood'un ilk gişe rekortmenlerinden biri haline gelmişti. 250 milyon dolardan fazla hasılat elde eden film 11 dalda da Oscar adaylığı kazanmıştı.

Bu başarıdan 2 yıl sonra "Baba 2" (The Godfather Part II) izleyiciyle buluşmuştu.

Tum Makaleyi Oku