Bakanlar oylarını kullandı

1 ay önce 29

31 Mart yerel seçimleri için bakanlar da sandık başına gittti. Başkentte oylarını kulanan bakanlar, seçimlerin ülke için hayırlı olması temennesinde bulundu.

Bakanlar oylarını Ankara'da kullandı - 1

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oyunu Ankara'da, Gazi Anadolu Lisesi'nde kullandı.

Bakanlar oylarını Ankara'da kullandı - 2

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, eşi Ruveyda, kızları Zeynep ve Gülnisa Uraloğlu ile Ankara Çankaya'daki Cebesoy İlkokulu'na geldi.

Uraloğlu, oyunu 4567 numaralı sandığa atarken "Vatandaş olarak irademizi sandığa yansıtıyoruz. Seçimler inşallah memleketimiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Bakanlar oylarını Ankara'da kullandı - 3

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eşi Hatice Nur Yerlikaya ile Ankara'daki Çankaya İlkokulu'daki  1151 numaralı sandıkta oy kullandı. 

Yerlikaya, "Temennimiz, duamız her zaman olduğu gibi demokrasi bayramının en güzel şekilde neticelenmesi ve bu işin tamama ermesi" açıklamasını yaptı.

Bakanlar oylarını Ankara'da kullandı - 4

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, oyunu kullanmak için Çankaya'daki Şehit Feramil Ferhat Kaya Anadolu Lisesi'ne geldi.

Oyunu 3259 numaralı sandığa atan Yumaklı, seçimlerin ülkede demokrasi bayramı olduğunu söyledi.

Tum Makaleyi Oku