Önder Özen: "Galatasaray, Adana Demirspor'u yenerse..."

3 gunler önce 21

Vole'ye konuşan Önder Özen, Cuma günü oynanacak Galatasaray - Adana Demirspor maçıyla ilgili de konuştu.

"MÜMKÜN GÖZÜKMÜYOR"

"Galatasaray 33 maç oynamış ve kaybettiği puan sayısı 9. Kalan maç sayısı ise 5. Bundan sonra oynayacağı 15 puanlık bu 5 maçta Galatasaray'ın en az 5 puan kaybetmesi mümkün gözükmüyor. Bana lig bitti gibi geliyor."

"TUNCAY ŞANLI'YA BENZETİYORUM"

"Galatasaray, Pendikspor maçında oyunu oturtana, demleyene kadar ilk yarım saati kaybetti. Daha sonra jeneriklik bir gol izledik ve oyun açıldı. Yine Barış Alper'in ön alanda etkili olduğunu gördük. Ben kendisini birazcık Tuncay Şanlı'ya benzetiyorum. Oyun stili anlamında. Tuncay, geniş alanları kullanabiliyordu. Barış dar alanlarda da imkansızı deniyor. Teşebbüs ediyor, inat ediyor yırtıyor savunmayı."

"GAYRİ RESMİ ŞAMPİYON OLUR"

"Galatasaray, Adana Demirspor'u yenerse gayri resmi şampiyon olur. Samsunspor - Adana Demirspor maçını izledim. Hikmet Hoca çok fazla defans düşünen bir teknik adam değil ama psikolojik olarak geri yaslandı takımı ve golü yediler son dakikalarda."

"DURDURMAK KOLAY DEĞİL"

"Galatasaraylı stoperleri durdurmak kolay değil. Bunu neden söylüyorum? Çünkü oyunu çok hızlı açıyorlar. Rakipler Abdülkerim'i durdurunca Galatasaray'ın hücum başlangıcını durdurabileceklerini düşünüyorlardı ama Nelsson da iyi top dağıtıyor. Sanchez biraz daha ağır kalıyor Nelsson'a göre. Real Madrid'de Militao ve Rudiger de bu anlamda en başarılı stoper ikililerden birisi." ifadelerini kullandı.

Tum Makaleyi Oku