Barış Alper Yılmaz bombası!

1 hafta önce 22

Trendyol Süper Lig'de yoluna lider bir şekilde devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılı takımda gösterdiği performansla göz dolduran Barış Alper YIlmaz, devlerin radarına girdi.

Yıldız oyuncunun takımdan ayrılacağı tarih belli olurken, bonservisi de duyuruldu. Galatasaray'da Corendon Alanyaspor maçının kazanılmasında büyük pay sahibi olan Barış Alper Yılmaz, EURO 2024 sonrası rotasını Avrupa'ya kıracak.

Sarı-kırmızılılarda sezonun en dikkat çeken isimlerinden biri olan Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın kasasına girmesi beklenen rakam ortaya çıktı.

Galatasaray'ın 3 sene önce Keçiörengücü'nden kadrosuna kattığı Barış Alper, yaz transfer döneminde büyük olasılıkla astronomik bir rakama Avrupa'ya gidecek.

İtalyan ve İngiliz kulüplerinin radarında olan 23 yaşındaki oyuncu için Avrupa Şampiyonası'nın bekleneceği belirtildi. Galatasaray'daki ilk sezonunda istenen performansı gösteremeyen Barış Alper, iki sezondur büyük çıkış yakaladı.

Genç futbolcu, A Milli Takım'ın da önemli oyuncularından biri oldu. Milliyet'te yer alan habere göre Avrupa Şampiyonası'nda da başarılı olması beklenen futbolcunun 20 milyon Euro'nun üzerinde bir rakama satılacağı ifade edildi.

Barış'a bir talip daha

Bu sezon Galatasaray'da başarılı bir performans ortaya koyan ve Avrupa'dan birçok kulübün transfer listesinde yer alan Barış Alper Yılmaz'a yeni bir talip daha çıktı. İtalya'dan Lazio, Atalanta ve Sassuolo'nun listesine aldığı Barış Alper'e Almanya'dan Eintracht Frankfurt da kancayı taktı.

23 yaşındaki futbolcunun bazı maçlarını izleyen Frankfurt'un Galatasaray ile iletişime geçmeyi planladığı öğrenildi.

Barış'ın sözleşmesini uzatmaya hazırlanan sarı-kırmızılı ekip ise 25 milyon euro'nun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayı düşünmüyor. Bu anlamda Cimbom'da Barış Alper Yılmaz ile ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.

Barış Alper Yılmaz, bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarda çıktığı 48 maçta 4 gol attı ve 8 asiste imza attı.

(Sabah)

Tum Makaleyi Oku