BAŞKAN YUMUŞAK’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

3 haftalar önce 45
BAŞKAN YUMUŞAK’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

Son Güncelleme :

22 Nisan 2024 - 18:33

Bu Haber 8 kez okunmuştur.

reklam

Reyhanlı Belediye Başkan’ı Ahmet Salman Yumuşak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Yumuşak mesajında şu ifadelere yer verdi; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve Büyük Türk Milleti’nin temsil edildiği Gazi Meclisimiz Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104’üncü yılını kutlamanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. 23 Nisan 1920 , Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tüm değerleri ve milletiyle sarsılmaz bir bütün olduğunun dünyaya bir kez daha ilan edildiği gündür.
23 Nisan 1920 tarihi, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini oluşturmaktadır. Milli egemenliğin ilan edildiği Cumhuriyetin temelinin atıldığı bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak da armağan edilmiştir.Bugünün küçüğü yarının büyüğü olacak çocuklarımız geleceğimizin mimarı olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”

Tum Makaleyi Oku