Ümit Karan, Fatih Terim'i hedef aldı: "Garip transferler..."

1 ay önce 29

47 yaşındaki Ümit Karan, Galatasaray'dan önce Beşiktaş'ın kapısından döndüğünü itiraf etti.

"ALMANYA'DA KEŞFEDİLDİM"

"Benim babam ve dayım da futbolcuydu. 6 yaşında Almanya'da bir sokakta keşfedildim. Cam çerçeve indirirken bir tane Alman aldı beni takımına götürdü. Minerva diye küçük bir kulüpte futbola başladım."

"BU İŞİN UZMANI İLHAN CAVCAV'DIR"

"Oyuncu keşfetme anlamında bu işin uzmanı İlhan Cavcav'dır. Gençlerbirliği beni denemeye aldı ve beğendiler. Kaç para alacağım, sözleşmem nasıl olacak hiç bilmiyorum. Beni buraya getiren menajer komisyonunu aldı ve Almanya'ya döndü. Yatacak yerim yoktu. Günde 3 öğün antrenman, sadece tesisten çıkan kahvaltılarıdan yiyordum. Ailemizin durumu iyi değildi. Annem ve babam sürekli çalışıyordu."

"ÖNÜMDE LUKAKU'NUN BABASI..."

"Daha sonra sözleşme şartları yapılmış ve benim için Gençlerbirliği macerası başlamıştı. Benim önümde Romelu Lukaku'nun babası Roger Lukaku forma şansı buluyordu. Hatta oğlu Romelu Lukaku, Ankara'da dünyaya gelmişti."

"HER SEZON 16-17 GOL ATIYORDUM"

"İlk maçımda şans buldum. Çanakkale Dardanelspor maçında 88.dakikada oyuna girdim, 90'da golü attım. Şans ama bu bana bir yol haritasıydı. Ondan sonra arkası geldi. 4,5 sezon boyunca Gençlerbirliği'nde her sezon 16-17 gol atıyordum. Sonra beni büyükler istemeye başladı."

"BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞMIŞTIM"

"Fenerbahçe beni istemişti daha sonra Galatasaray'a gelmeden 2 sene önce Beşiktaş'la anlaşmıştım. Beşiktaşlı yöneticiyle İstanbul'a geliyorduk. Tam Bolu Dağı tünelinde Başkan'dan telefon geldi, "Anlaşamadık" dedi ve transfer iptal oldu."

"GALATASARAY'A 1 SENE ÖNCE İMZA ATTIM"

"Ben Galatasaray'a gelmeden 1 sene önce imza atmıştım. Mehmet Cansun'la kontrat yapmıştım. Tabii bundan kimsenin haberi yoktu. Sezon bitti ve Galatasaray'a gittim."

FATİH TERİM VE GERETS SÖZLERİ

"Fatih Hoca'yı severim. İlk zamanlar yıldızımız barışmamıştı. Ben Allah'tan başka kimseye biat etmem. Lucescu döneminde geldiğim bir isim olduğum için Fatih Hoca biraz fazla oyuncu almıştı. Christian, Ali Lukunku gibi garip garip transferler yapıldı. Beni oynatmadı. Kötü bir süreç başlamıştı sonrasında toparladık. Beni aradığı zaman ayağa kalkarak konuşurum, saygıda kusur etmem. Galatasaray'da en iyi sezonumu ise Eric Gerets ile yaşadım." dedi.

Tum Makaleyi Oku