Beşiktaş'a Santos da çare olmadı! Düşüş sürüyor

1 ay önce 23

05 Nisan 2024 - 09:46 - Güncelleme: 05 Nisan 2024 - 09:49

Ligde son 3 maçını kaybeden ve milli ara sonrası yeni bir başlangıç için sahaya çıkan Beşiktaş’ta, teknik direktör Fernando Santos da kadroda önemli değişiklikler yaptı. Son Antalyaspor karşılaşmasına göre 4 farklı ismi görevlendiren Portekizli teknik adam, stoperde Worrall’ın yerine Necip’i, solbekte Emrecan Terzi’nin yerine de Zaynutdinov’u oynattı. Amartey ve Cenk Tosun’u kesip, Aboubakar ile Ghezzal’ı 11’e koyan Santos, Colley’nin golüyle ilk yarıda istediğini aldı. İkinci devrede Beşiktaş’ın 2 topu direkten dönerken, SiyahBeyazlılar avcunun içindeki 3 puanı son saniyelerde kaçırdı.

Takibi sürdürdü

Fernando Santos’un ekibinin 3’te 0 çektiği bu süreçte Fırtına, 6 puan toplamış ve rakibini sıralamada geçmişti. Olası bir puan kaybı halinde Karadeniz ekibi ile olan fark açılacaktı. Beşiktaş için de en kötü senaryo gerçekleşti. Siyah-Beyazlılar, zorlu mücadelede galibiyetten olurken, 44 puanda kaldı. Trabzon ile arasındaki puan farkı ise 5’e çıktı.

Koltuğu sallanıyor

Başakşehir’in kullandığı köşe vuruşunda sahanın belki de en kısalarından Emirhan İlkkan, eski takımı Beşiktaş’a karşı golü attı ve tabelayı yazdı: 1-1. Mert Günok sakatlandıktan sonra Ersin’i kaleye koymak zorunda kalan Fernando Santos, devamında Al Musrati ile Muleka’yı alırken, son bölümlerde Amartey ve Cenk Tosun’u oyuna soktu. Beşiktaş’ın ligdeki galibiyeti hasreti 4 maça çıkarken, Santos’un koltuğu da iyice sallanmaya başladı.

(Fanatik)

Tum Makaleyi Oku