Beşiktaş'ın Lewandowski hayali!

2 haftalar önce 51

02 Mayıs 2024 - 10:37 - Güncelleme: 02 Mayıs 2024 - 10:38

Geçen sezon başta olmak üzere daha önceki yıllarda da Süper Lig'e yıldız yağmıştı. 2024-2025 sezonunda da Avrupa'nın önde gelen yıldızlarını Türkiye'de izleyebiliriz.

Bu doğrultuda başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor çalışmalar yaparken taraftarları heyecanlandıracak isimler de sık sık gündeme geliyor.

Lewandowski hayali

Süper Lig devinin de 1 numaralı hayalinin, Katalan devi Barcelona’nın Polonyalı süperstarı Robert Lewandowski olduğu ortaya çıktı. Barça’da 2 yıllık daha kontratı bulunan 35 yaşındaki futbolcunun durumunu yakından takip eden idarecilerin, sezon sonunda bir fırsat oluşması halinde tüm maddi sınırlarını zorlamayı planladığı ifade edildi.

Barcelona’ya 2 sene önce Bayern Münih’ten 45 milyon Euro’ya transfer olan Lewandowski’nin yıllık ücreti, vergilerle birlikte 27 milyon Euro bandında...

Lewa, bu sezon 44 maçta 23 gol ve 9 asistlik performans ortaya koysa da İspanyol basını, yüksek maaş yükü sebebiyle Barcelona’nın sezon sonunda Polonyalı golcüyle yol ayrımına gidebileceğini belirtiyor...

Ezeli rakipleri Galatasaray’ın Mauro Icardi, Fenerbahçe’nin de Edin Dzeko gibi ikon 2 yıldızı kadrosunda bulundurması sebebiyle Beşiktaş Başkanı Hasan Arat da Siyah-Beyazlılar’a Lewandowski'yi kazandırmayı planlıyor.

Polonya Cumhurbaşkanı devreye girebilir

Ernest Muci transferinde Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda’dan destek alan Başkan Hasan Arat’ın, fırsat oluşması halinde yakın ilişkilerini bu kez Lewandowski için kullanabileceği kaydedildi.

Maddi olarak zor bir transfer gibi gözükse de Beşiktaş, bu konuda çalışmada bulunacak.

(Fanatik)

Tum Makaleyi Oku