Biden - Trump canlı yayında kozlarını paylaştı! 'Amerika'yı öldürüyor'

2 gunler önce 18

ABD Başkanı Joe Biden ve Donald Trump, CNN ekranlarında açık oturuma katıldı.

05:31 28 Haziran 2024

3.DÜNYA SAVAŞI

Trump: Savaşlar onunla bitmeyecek. 3.dünya savaşına çok yakınız. Rusya, Trump'tan hiçbir toprak alamadı, onlar benimle oyun oynayamazlar. Bu savaş asla başlamamalıydı. Ukrayna'yı alacak şu an. Ukrayna şu an savaşı kazanmıyor. 'Biz asla pes etmeyeceğiz' diyorlar. O kadar fazla kişi kaybettiler ki... Eğer adil ve özgür seçim olursa seçim sonuçlarını kabul edeceğim. Bir hafta içerisinde bununla ilgili konuşma yapacağım.

Biden: Sen Putin'e istediğini yap dedin, biz 5.maddeyi kullanacağız. Şu an dünyayı korumamız gerekiyor. Seçimden sonra Trump'ın oylarını göreceğiz.

05:26 28 Haziran 2024

BIDEN VE TRUMP'IN YAŞI

Biden yaşıyla ilgili soruya, "Öncelikle ben kariyerimin yarısında siyasetin en genç insanıydım. ABD'de Senato'ya seçilen en genç ikinci kişiydim. Bir sürü yeni iş yarattık." açıklamasında bulundu.

Trump ise, "Ben iki bilişsel teste girdim, mental sağlığımla ilgili. Fiziksel testlerden geçiyorum. Ben çok iyi bir durumdayım, iki golf şampiyonluğum var. Ben onu golf maçına çağırdım birkaç metre bile vuramaz topa. Çok iyi hissediyorum şu an." diyerek yanıt verdi.

04:40 28 Haziran 2024

İSRAİL'E EN BÜYÜK DESTEĞİ VEREN BİZİZ

Biden: İsrail’in İhtiyacı olan bütün silahları verdim. İran İsrail’e saldırdığında İsraili biz kurtardık. İsrail’e en büyük desteği veren biziz. Trump Biden için 'İsrail’e işi bitirmeleri için izin vermesi lazım. Biden, Filistinli gibi oldu.' ifadelerini kullandı.

04:37 28 Haziran 2024

ABD EKRANA KİLİTLENDİ

Biden ve Trump arasındaki 2024 başkanlık döneminin ilk tartışmasını ABD vatandaşları canlı olarak takip etti.

04:30 28 Haziran 2024

RUSYA - UKRAYNA SAVAŞI

Trump: Gerçek bir başkanımız olsaydı, Putin Ukrayna'yı asla işgal etmezdi. Putin bize gülüyor. Rusya'yı cesaretlendirdi. Afganistan'da o kadar kötüydü ki, Putin bunu izledi ve bu beceriksizliği gördü. İsrail de işgal etmezdi. İran benden korkuyordu. Bu adamın idaresinde tüm dünya patlıyor. 200 milyar dolar verdi Ukrayna'ya. Zelenskiy gelmiş geçmiş en iyi pazarlamacı.  Seçilmeden önce bu sorunu çözeceğim.

Biden: Yüz binden fazla Amerikalıyı Afganistan'dan dışarı çıkardık. Kiev'i 5 günde alacağız dedi Putin ama bunu yapamadı. Putin bir savaş suçlusu. Sovyet İmparatorluğu'nu getirmek istiyor. Ukrayna'yı alınca duracağını mı zannediyorsunuz?

04:26 28 Haziran 2024

TARTIŞILAN SINIR GÜVENLİĞİ

Biden, "Biz iki partinin de onayladığı bir kanun için çok çalıştık. Trump başkanken aileleri ayırmak istiyordu. Ben onu yapmadım." dedi.

Trump, "Sınırları açmaya karar verdi. Her yerden ülkemize geliyorlar. Tarihin en kötü sınırına sahibiz." açıklamasında bulundu.

04:19 28 Haziran 2024

ABD'Yİ ÖLDÜRÜYOR

Biden, "serbest düşüşte olan bir ekonomiye" ve "çok kötü idare edilen, birçok insanın hayatını kaybettiği" bir salgına başkanlık ettiği için Trump'a eleştiri yöneltti. Trump, bugün Biden yönetimindeki enflasyonun ABD'yi "öldürdüğünü" söyleyerek karşılık verdi.

04:03 28 Haziran 2024

SEÇİM ÖNCESİ İLK RAUND

ABD Başkanı Joe Biden ve Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'ın ilk tartışması başladı. İki rakip, izleyicinin olmadığı bir stüdyoda, aralarında sadece birkaç metre mesafe bulunan kürsüde yer aldılar.


04:00 28 Haziran 2024

BIDEN'DAN CANLI YAYIN ÖNCESİ PAYLAŞIM

ABD Başkanı Biden, canlı yayın öncesi Twitter hesabından paylaşım yaptı. Atlanta'dan görüntülerin yer aldığı paylaşımda Biden, "Sıcak karşılamanız için teşekkürler. Şimdi işe koyulalım." yazdı.

Tum Makaleyi Oku