CHP Genel Başkanı Özel, eski Cumhurbaşkanı Sezer'i ziyaret etti

3 saat önce 20

CHP Genel Başkanı Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 10'uncu Ahmet Necdet Sezer’i evinde ziyaret etti, ardından ikili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sezer’e daha önce de nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını ifade eden Özel, “Ben genel başkan seçildikten sonra kendisi bir tebrik telefonu açmıştı. Ben de bu tebrik telefonuna teşekkür etmek için bir ziyarette bulunmayı istedim. Kendisinin engin devlet tecrübelerinden yararlanıyor ve tavsiyelerini alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Cumhuriyeti devletinde çok önemli bir dönemde çok başarılı ve halen daha Türkiye’deki herkesin imrenerek hatırladığı bir cumhurbaşkanlığı dönemi geçirmişti. Bu takdir ifadelerini söylemek tabii ki haddimiz değil. Kendisinin tavsiyelerini aldık. Bundan sonraki süreçlerde de kendileri uygun gördükçe Sayın Cumhurbaşkanımızı düzenli aralıklarla ziyaret edeceğiz” diye konuştu.

CHP lideri Özgür Özel’in ziyareti için teşekkür eden Sezer, “Zor bir görev yüklendi, görevinde başarılar diliyorum. Mutlaka başarılı olacaktır” ifadelerinde bulundu.

Tum Makaleyi Oku