Mehmet Demirkol'dan Ali Koç'a Ünal Aysal örneği

1 ay önce 21

Mehmet Demirkol, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi de sert bir dille eleştirdi.

"FAZLA CEZA ÇIKMAZ"

"Trabzonspor - Fenenerbahçe maçındaki olaylara dair çok fazla ceza çıkacağını düşünmüyorum. Adam başkasının Passolig'ini alıp stada giriyor, sahaya atlıyor ve hiçbir şey olmuyor. Bu maçta ciddi bir güvenlik zaafı vardı."

"BENZER KARARI GALATASARAY ALDI"

"Fenerbahçe, borsaya kote bir şirket. Bu yapılabilir bir şey mi, hisseleri var nasıl olacak? Burada anlamadığım durum var. Ligden çekilmek neyi çözecek? Bir alt lige düşeceksin, sonra tekrar geri çıkacaksın. Türk futbolunu yönetenler ve hakemlerin tamamı mı değişecek? Bahsettiği çete veya yapılanma nasıl son bulacak? Benzer kararı Galatasaray Ünal Aysal döneminde basketbolda aldı. Yine bir şey değişmedi. Eğer gerçekten samimiysen futbol faaliyetlerini durdurup amatöre inmen gerekir. Fenerbahçe kongre üyelerine bakıyorum çoğunluğu çekilmekten yana. Juventus, İtalya'nın en yüksek taraftar sayısına sahip takımı. Alt liglere düştü, yine her şey kaldığı yerden devam etti."

"İNSAN UTANIR"

"Dün TFF Başkanı Milli Takımı ziyaret etmiş sanırısın bayram günü. İnsan utanır şunlar yaşandıktan sonra. Adamın uyku uyumuyor olması lazım. Süper Kupa'yı oynatamıyorsun, maçlarda güvenliği sağlayamıyorsun. İşin ne senin?"

"BARIŞ ALPER FORVET OLMALI"

"Milli Takımımızda performansı yüksek kaleci ve kalıcı bir forvet oyuncumuz yok. Bu ortamda Barış Alper Yılmaz forvet olmalı." sözlerini kullandı.

Tum Makaleyi Oku