Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faşist çapulculara müsaade etmeyeceğiz

1 hafta önce 25

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yapıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yapıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete sesleniyor.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirme azmiyle yurt içinde ve yurt dışında canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Bu sabah millî savaş uçağımız Kaan ikinci defa gökyüzüyle buluştu. Yılbaşından beri iki kez milletimizin göğsünü kabartan TUSAŞ'ı ve Savunma Sanayii Başkanlığımızı tebrik ediyorum. Gaziantep'te meydana gelen minibüs kazasında vefat eden 9 kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Özellikle dış politikada seçimler nedeniyle ertelediğimiz ziyaretlere ve kabullere ağırlık verdik. Savunma sanayi ve güvenlik iş birliği alanlarında farklı bir ivme yakaladık. Türkiye, Afrika'daki kardeşlerine en güçlü destek veren ülkedir. Eğitim ve kültür alanında da kıtayla iş birliğimizi geliştiriyoruz. Bugün dünyanın 198 farklı ülkesinden yaklaşık 340 bin öğrenci Türkiye'de yükseköğrenim görüyor. İyi yönetilirse Türk ekonomisi, diplomasisi ve üniversiteleri adına büyük bir kazanım olacaktır.

Hukuku çiğneyen, genel ahlaka aykırı davranan varsa devletin ilgili kurumları gereğini yapar. Bazı beşinci kol elemanları tarafından medyada ve sosyal medyada körüklenen ırkçılığın iyi niyetli olmadığı açıktır. Faşist çapulculara müsaade etmeyeceğiz.

#Recep Tayyip Erdoğan

#Cumhurbaşkanlığı Külliyesi

#Kabine Toplantısı

Tum Makaleyi Oku