Cumhurbaşkanı Erdoğan Karabük'te konuşuyor: Refah kaybını telafi edeceğiz

3 aylar önce 32

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabük Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde düzenlenen mitingde konuşuyor.

İşte Erdoğan'ın açıklamaları;

Karabük'ü özlemişiz. Şu katılıma bak. Merak ettim katılımı sordum. Emniyet'in verdiği rakam 46 bin. 31 Mart akşamı Karabük'te zaferi beraber kutlayacağız.

Bizim için bir vefa meselesi

Ekmeğini demirden çıkaranların şehri olan Karabük, Türkiye sanayisinin de can damarları arasında yer alıyor. Ekonomimize eşsiz katkılar sunuyor. Bu şehri Türkiye Yüzyılı'nda daha da ileri götürmek bizim için bir vefa meselesidir.

"Karabük'ü çok farklı yerlere taşıyacağız"

Geçen mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 62'yi aşan, Cumhurbaşkanlığı'nda yüzde 64'e varan oranlarda destek verdiniz. Bunun için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart'ta çok daha yüksek oy oranları ile yanımızda olacağınıza inanıyorum. Ben Cumhurbaşkanı olarak ekibimde çok çalışacağım. Yerel yönetimlerle ele ele vereceğiz, Karabük'ü çok daha farklı bir yere taşıyacağız.

"Son sözümüzü söyleyeceğiz"

Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur. Bazıları meydanlarda söz verip göreve gelince unutmasını iyi bilirler. Biz ise yapmakla mesulüz. Sırtlarında yumurta küfesi olmayanlar diledikleri gibi atıp tutabilirler. Önce tüm hazırlıklarımızı tamamlayacağız, sonra sözümüzü söyleyeceğiz.

"Refah kaybını telafi edeceğiz"

Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz. Azimle çalışarak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir mesele yoktur. Yeter ki birliğimize, kardeşliğimize sahip çıkalım.

Tum Makaleyi Oku