Daniel Radcliffe babalığa dair konuştu: Birkaç yıl daha az çalışacağım

2 aylar önce 40
 Birkaç yıl daha az çalışacağım - 5

"Bence bu kesinlikle bir şeyleri değiştirecek. Henüz hiçbir şeyi gerçekten etkilemedi ama onunla zaman geçirmeyi gerçekten seviyorum ve sanırım yılın ilerleyen dönemlerinde işe döndüğümde onu özleyeceğim" diyen ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu yüzden kesinlikle biraz daha seçici olacağımı düşünüyorum (daha seçici değil, her zaman seçiciydim) ama sanırım önümüzdeki birkaç yıl muhtemelen biraz daha az çalışacağım."

 Birkaç yıl daha az çalışacağım - 6

"OYUNCULUĞU BIRAKMAYACAĞIM"

Oyunculuğu asla bırakmayacağını ifade eden Daniel Radcliffe, "Bunun bana da iyi geleceğini sanmıyorum" dedi.

 Birkaç yıl daha az çalışacağım - 7

"ÇOCUĞUM OLURSA FİLM SETLERİNDE GÖRMEYİ ÇOK İSTERİM"

Öte yandan ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl "Çocuğum olursa ve olduğunda onları... Film setlerinde görmeyi çok isterim" demişti.

Radcliffe, "Film setleri olağanüstü yerlerdir. Bence çoğu zaman çocuklar için olağanüstü olabilir. Ama ne pahasına olursa olsun işin şöhret kısmından gerçekten kaçınmak gerekiyor" demişti.

Tum Makaleyi Oku