Deadpool Wolverine yönetmeni Shawn Levy: Bu Deadpool 3 değil

2 haftalar önce 23

Ryan Reynolds ile Hugh Jackman'ı bir araya getiren "Deadpool Wolverine" filmi için geri sayım başladı. Yönetmen Shawn Levy, yapımın neden sadece bir devam filmi olmadığını açıkladı.

17.04.2024 - 10:32

Son Güncelleme : 17.04.2024 - 10:33

Haberler - ntv.com.tr

 Bu Deadpool 3 değil - 1

Marvel imzalı Deadpool & Wolverine filminde başrolleri Ryan Reynolds ile Hugh Jackman paylaşırken, yönetmen koltuğunda Shawn Levy oturuyor.

 Bu Deadpool 3 değil - 2

26 Temmuz 2024'te vizyona girmesi büyük bir heyecanla beklenen filmin yönetmeni Levy, yapımın sadece bir devam filmi olmadığından bahsetti.

 Bu Deadpool 3 değil - 3

Shawn Levy, CinemaCon'da ScreenRant'a verdiği röportajda; filmin "Deadpool 3" olarak değerlendirilmesinin yanlış olacağını açıkladı.

 Bu Deadpool 3 değil - 4

Ünlü yönetmen, "Deadpool ve Wolverine hikayesini hazırlarken, her gün kendimi ayrıcalıklı hissettim çünkü en ikonik rollerinde iki büyük film yıldızından bahsediyorsunuz" dedi.

 Bu Deadpool 3 değil - 5

"BU İKİ KİŞİLİK BİR KARAKTER MACERASI"

"Bu üçüncü Deadpool filmi ama Deadpool 3 değil" diyen Levy, "Deadpool ve Wolverine'den çok farklı bir şey. Ve ilk iki filmden hiçbir şeyi taklit etmeye çalışmıyor. Onlar harikaydı ama bu iki kişilik bir karakter macerası" ifadelerini kullandı.

 Bu Deadpool 3 değil - 6

"ACAYİP OLACAK"

Levy ayrıca iki Marvel karakteri arasındaki dinamik hakkında da "Size şunu söyleyebilirim ki filmi hazırlarken yol gösterici düşünce izleyicilerin keyif almasıydı. Evet, acayip olacak. Evet, komik olacak. Bu kesin. Ama biz izleyicilerin sinemada harika vakit geçirmesini istedik ve hedefimiz de buydu" diye konuştu.

DEADPOOL & WOLVERİNE İLK FRAGMAN İZLE

Tum Makaleyi Oku