Demet Şener'den 'evlilik' iddialarına yanıt! 'Gönülden bağlıyız'

1 gun önce 13

Estetik Dr. Nihat Dik, sanat camiasından birçok ünlü ismi Antalya Kalkan'da bulunan lüks bir otelde ağırladı.

Tanyeli, Demet Şener, Ece Gürsel, Sibel Taşçıoğlu, Ece Gürsel, Pınar Aylin, Zeynep Mansur vee Şebnem Özinal gibi isimler, üç gün boyunca güneşin ve denizin tadını çıkardı. Şener, hakkında çıkan 'evlilik' iddialarına da yanıt verdi.

İDDİALAR ORTALIĞI SALLADI

İbrahim Kutluay ile yollarını ayırdıktan Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan ancak mutluluğu kısa süren Demet Şener, uzun yıllardır Tolga Arman ile aşk yaşıyor.

Sık sık sevgilisiyle mutluluk pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Demet Şener'in son paylaşımı 'evlilik' iddialarını gündeme getirdi.

Demet Şenerden evlilik iddialarına yanıt Gönülden bağlıyız

"BENİ AĞLAYARAK GÖREBİLİRSİNİZ"

Demet Şener son olarak katıldığı etkinlikte basın mensuplarıyla sohbet etti. Özel hayatından ve çocuklarının yaşadıklarından bahseden Şener: "Oğlum Ömer 19 Ağustos'a kadar maçlarda olacak. Hem kızım İrem'e hem Ömer'e söz verdim 20'sinde Paris'e gideceğiz. Eylül sonunda İngiltere'ye yerleştireceğim İrem'i... Ömer Madrid, İrem Londra'da olacak. Bir yerlerde beni ağlayarak görebilirsiniz" dedi.

Demet Şenerden evlilik iddialarına yanıt Gönülden bağlıyız

"İLİŞKİNİN ATEŞİNİ CANLI TUTUYOR"

Sevgilisi Tolga Arman'la ara ara Bodrum'a gideceklerini söyleyen model, "İrem'le beş gün Çeşme'ye gideceğiz. Uzun tatilleri sevmiyorum. Böyle 2-3 gün daha güzel" diye konuştu.

Paylaştığı fotoğrafla Arman'la evlendikleri haberinin yayılmasına ise Şener'den şu yanıtlar geldi: Bazı insanlara değişik geliyor, biz Tolga ile ay dönümlerimizi kutluyoruz. Uzun zamandır fotoğraf paylaşmamıştım. Özel gün olduğu için yazdım. Zaten takip edenler bilir, bunu ona yordular. O kendi evinde ben kendi evimde. Onun da kızı Londra'da... Flört gibi daha güzel. İlişkinin ateşini canlı tutuyor. Böyle planımız yok. Gönülden bağlıyız. İmzaya gerek yok.

Demet Şenerden evlilik iddialarına yanıt Gönülden bağlıyız

Tum Makaleyi Oku