Dünya turundaki Fransız ailenin kedisi Konya'da kayboldu: Bulana para ödülü var

2 gunler önce 43

Karavanlarıyla dünya turu yapan Fransız aile, Konya'nın Beyşehir ilçesinde kaybolan kedileri Ruby'i arıyor. Aile, yaklaşık 40 gündür haber alamadıkları kedilerini bulana bin euro ödül vereceklerini de söyledi.

 Bulana para ödülü var - 1

Fransa'da yaşayan Cedric ve Aurelie çifti, çocukları Lily ve Zoe Bonnat ile yaklaşık 40 gün önce ilçede kaybolan kedileri için seferber oldu.

 Bulana para ödülü var - 2

İki yıldır karavanla Avrupa ülkelerini gezip Fas'a kadar giden ve son üç aydır da Türkiye'de bulunan aile, Türkiye'den sonra Gürcistan, Ermenistan ve Hindistan'a gitmeyi planlarken Konya Beyşehir'de kedileri Ruby'i kaybetti.

 Bulana para ödülü var - 3

Cedric Bonnat, gazetecilere yaptığı açıklamada, kedinin her sabah saat 07.00'de dışarı çıktığını ve genellikle 1-2 saat içinde geri döndüğünü söyledi.

 Bulana para ödülü var - 4

"ÇOK ÜZGÜNÜZ VE HERKESİN YARDIMLARINI BEKLİYORUZ"

Kedilerinin yaklaşık 40 gün önce yine sabah çıktığını ancak geri dönmediğini kaydeden Bonnat, "Aramaya başladık ve haftalar geçti, kedimizi kaybettik. Çok üzgünüz ve herkesin yardımlarını bekliyoruz. İki hafta boyunca çocuklar sınavlarına çalışırken burada kaldık. Sınavları çevrim içi olarak verdiler. Fransa'ya gittik ve tekrar buraya geldik, tekrar aramaya başladık, onu bulmaya çalıştık." dedi.

Tum Makaleyi Oku