Ebrar Karakurt, Melissa Vargas ve Zehra Güneş'in tarzı olay oldu! Şıklıklarıyla göz kamaştırdılar

1 hafta önce 61

Türk voleybolunun önemli isimleri geçtiğimiz akşam ödül törenine katıldı. Filenin Sultanları, 'Yılın Takımı' olarak seçildi. Törende Melissa Vargas, 'Yılın Sporcusu' ödülüne layık görüldü. Ebrar Karakurt, Zehra Güneş ve Vargas'ın tören kombini gündem oldu.

1 3 efsane tarzlarıyla gündem oldu Melissa Vargas, Ebrar Karakurt ve Zehra Güneşe beğeni yağdı

Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri 70. yılında sahiplerini buldu. 8 Mayıs Çarşamba günü Volkswagen Arena’da düzenlenen görkemli törende, Türk sporuna 2023 yılında damga vuran isimler ödüllerine kavuştu.

2 YILIN TAKIMI

"YILIN TAKIMI"

Spor, sanat ve iş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşen dev organizasyonda Kadın Milli Voleybol Takımı, 'Yılın Takımı' ödülüne layık görüldü.

3 YILIN SPORCUSU

"YILIN SPORCUSU"

Damla Uğurtürk ve Cem Yılmaz’ın sunumuyla gerçekleşen törende Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 'Yılın Sporcusu' ödülünü Melissa Vargas’a takdim etti.

4 TARZLARI ÇOK BEĞENİLDİ

TARZLARI ÇOK BEĞENİLDİ

Filenin Sultanları son olarak hep birlikte bir ödül gecesinde boy gösterdi. Melissa Vargas, Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş'in takım elbiseyle verdikleri pozlar sosyal medyada gündem oldu. Başarılı sporculara sevenlerinden övgü dolu yorumlar geldi.

5 ZEHRA GÜNEŞ PAYLAŞTI

ZEHRA GÜNEŞ PAYLAŞTI

Ödül töreninden çekilen fotoğrafları Zehra Güneş, 3.8 milyon takipçisinin olduğu sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.

Tum Makaleyi Oku