Eczacıbaşı Dynavit Anna Nicoletti'yi kadrosuna kattı

1 hafta önce 18

Eczacıbaşı Dynavit, Anna Nicoletti'yi kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Türkiye Ligi'nde kendini ispat etmiş etkili bir sporcuyu aramıza kattığımız için çok mutluyuz. Büyük hedefleri olan kulüplerin seviyesinde oynadığı kanıtlanmış bir ismi kadromuzda gördüğümüz için heyecanlıyız. Önümüzdeki sezon katkısına oldukça ihtiyacımız olacak. Sporcumuza aramıza hoş geldin diyoruz." ifadeleri kullanıldı.

"SAVAŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Eczacıbaşı Dynavit'e olduğu için onur duyduğunu belirten Nicoletti, "Bu büyük kulübün ve bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı gerçekten onur duyuyorum. Güçlü oyuncularla oynayacağım yüksek seviyedeki voleybolun bir parçası olacağım için heyecanlıyım. Sezonun neler getireceğini görmek ve hedeflerimiz için savaşmak için sabırsızlanıyorum." görüşlerine yer verdi.

Kariyeri boyunca sırasıyla Club Italia, Imoco Volley Conegliano, Saugella Team Monza, Imoco Volley Conegliano, Banca Valsabbina Millenium Brescia, Lardini Filottrano, Aydın Büyükşehir Belediyespor takımlarında forma giyen 1,93 metre boyundaki Nicoletti, Sultanlar Ligi'nde 2022-2023'ün normal sezonunu en skorer oyuncu olarak tamamladı.

O artık bir 𝑇𝑖𝑔𝑒𝑟! 🐯

Ligimizin en skorer isimlerinden Anna Nicoletti, yeni 𝑠𝑒𝑧𝑜𝑛𝑑𝑎 yeni 𝑟𝑒𝑛𝑘𝑙𝑒𝑟𝑙𝑒 bizimle! 🧡

Birlikte başarıya giden yolda seninle birlikte mücadele etmek için sabırsızlanıyoruz. Ailemize 𝗵𝗼𝘀̧ 𝗴𝗲𝗹𝗱𝗶𝗻 Anna! 💫#SonunaKadarpic.twitter.com/cwbQrRe3SR

— Eczacıbaşı Spor Kulübü (@EczacibasiSK) May 6, 2024
Tum Makaleyi Oku