Ekin Türkmen'den 'evlilik' açıklaması: Eskiden beri bir korkum var!

3 haftalar önce 31

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, geçtiğimiz gün Cihangir'de objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkmen, "Arkadaşlarımızla oturduk, benim yaz planım olmuyor. İzmir'e gidiyorum ben sık sık. Ailem orada zaten. Orada tatil planları yapıyorum bir şekilde" dedi.

Sözlerine, "Ben çok gelmiyorum bu arada buralara" şeklinde devam eden oyuncu, "Uzun zaman oldu yani, bir de eskisi kadar dışarı çıkmıyorum. Eskisi gibi keyif vermiyor" ifadelerini kullandı.

 Eskiden beri bir korkum var

"PANDEMİ İNSANLARI DEĞİŞTİRDİ"

Pandeminin ardından insanların değiştiğini dile getiren Ekin Türkmen, "Ev insanı olduk. Belki yaşanmışlıklar ile alakalıdır. Bilemiyorum ama pandemi insanları net değiştirdi. İnsanlar evde daha çok keyif alıyor bence bir şey yaparken. Daha sakin yaşıyorum artık. Böylesi de daha iyi gibi şu an galiba" açıklamasında bulundu.

 Eskiden beri bir korkum var

Aşk soruları karşısında hayatında kimsenin olmadığını dile getiren Türkmen, "Hayatımda kimse yok ama aşka bir küskünlüğüm de yok. Aşk güzel şey" şeklinde konuştu.

 Eskiden beri bir korkum var

"EVLİLİĞİE İNANCIM AZALDI"

Evlenmeme kararından bahseden ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Evlilik de yeni verdiğim bir karar değil aslında. Şöyle yani eskiden beri benim evliliğe korkum var. Sektörel bir durum bu bence. Bizim sektörde insanların evlilikleri uzun sürmüyor. Bu bende fobi mi oldu bilmiyorum ama evliliğe inancım azaldı. Tam ne olduğunu da bilmiyorum ki.

 Eskiden beri bir korkum var

"Çok yoğun bir iş tempomuz da var. Sizler de görüyorsunuz, bir şekilde bitiyor evlilikler. Anne babalarımızın zamanındaki gibi değil şimdiki evlilikler. Uzunca yıl yalnız yaşadığınız zaman da tahammül seviyeniz de azalıyor bence. Ama bir karşı duruş durumu yok."

Tum Makaleyi Oku