Erman Toroğlu'ndan Erden Timur'a uyarılar: "Çok gördüm..."

4 haftalar önce 39

Erman Toroğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'la ilgili de çarpıcı yorumlar sarf etti.

"FENERBAHÇE YAPAMIYOR, GALATASARAY YAPIYOR"

"Aziz Yıldırım, Ali Koç'a diyorki 'Seni istemeyen kim, devlet mi?' Ali Koç bu sorunun cevabını veremiyor. Birbirlerini desteklemiyorlar birleşemiyorlar. Fenerbahçe bunu yapamıyor, Galatasaray bunu yapıyor. İçerde birbirlerini yiyorlar. Dışarıya karşı tek vücut hareket ediyorlar. Bu kadar basit. Galatasaray'da bakıyorum herkes birbirine sövüyor, ertesi gün şarap içiyorlar, yemek yiyorlar hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar. Ali Koç, Aziz Yıldırım direkt aramamış Şekip Mosturoğlu vasıtasıyla çağırmış, bu olmaz. Senden büyüğünü bizzat arayacaksın."

"SENİN GİBİ ADAMLARI ÇOK GÖRDÜM"

"Erden Timur az değil ama Ali Koç'un tehditvari sözlerini yadırgadım. Erden Timur çok fazla seyirciye oynuyor. Senin gibi adamları çok gördüm. Oynarsın oynarsın bir anda yok olursun. Ali Koç'un dediği şey Erden Timur'un ticari hayatıyla ilgili belgeleri çıkaracağı. Ama tehdit etmemesi gerekirdi."

"ORDUDAN TAKVİYE GEREKİYOR"

"Rams Park'da oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçına ordudan takviye gerekiyor. Sahanın içine iki sıra polis ve asker. 2 tane de helikopter yukarıda duracak. O zaman güvenli şekilde oynanır. Kameralar da olacak. Şaka yapmıyorum. Bu sezon kimseye bir şey olmadan bitsin."

"FENERBAHÇE CEZA YEMEYECEK"

"Fenerbahçeliler zamanında TFF'de görev yapmış Abdullah Kiğılı ve Şenes Erzik'ten görüş almış. Benim anladığım şöyle yapacaklarmış, Süper Kupa'ya 9 kişi çıkacaklar. Oraya 13-14 futbolcusunu götürecekler. 6 kişi kalınca hükmen 3-0 mağlup olacaklar ve maç bitecek. Fenerbahçe de herhangi bir ceza yemeyecek Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yla ilgili."

"EN KÖTÜ FEDERASYON"

"Ben TFF Genel Kurul üyesiyim. Hayatımda gördüğüm en kötü Federasyon diyebilirim. Zaten tarihinin en düşük oyuyla seçildiler. Bir an önce gitmeleri gerekiyor." şeklinde konuştu.

Tum Makaleyi Oku