Ertem Şener: "Galatasaray susuyor, Fenerbahçe kavga ediyor"

1 hafta önce 41

Ertem Şener, Galatasaray camiasının şampiyonluğa fokuslandığını söyledi.

"HERKES KENETLENMİŞ DURUMDA!"

"Bakın hep Icardi, Dzeko, İsmail Kartal, Okan Buruk diyoruz ama biraz da saha dışına bakalım. Galatasaray susuyor, Fenerbahçe kavga ediyor. Galatasaray'a bakın camiada herkes kenetlenmiş durumda. Fenerbahçe'nin Divan Kurulu Başkanlığı seçimi oluyor, her gün başka bir gündem okuyoruz. Yok Vefa Küçük onun adayı, Şekip Mosturoğlu Aziz Yıldırım'ın adayı. Ben Galatasaray'ın Divan Kurulu Başkanı'nın adını bile bilmiyorum. Bu anlamda Fenerbahçe çok fazla dağılıyor. Konsantrasyon dışında her şeyi yapıyorlar. Daha bugün böyleyse şampiyonluk gittikten sonraki başkanlık seçim sürecini düşünemiyorum."

"OKAN BURUK UYUMAMIŞTIR!"

"Adana Demirspor maçından 1 gece önce Okan Buruk uyumamıştır. Çünkü Adana Demirspor, Galatasaray'a farklı bir taktikle çıkacak. Her zaman alışagelmiş Yusuf Sarı ve Emre Akbaba'yı görmeyeceğiz. Başka oyuncular oynayacak. Eğer Galatasaray bu deplasmandan 3 puan alırsa yarış tamamiyle kopar."

"KEREM'İN KRİTİK HAFTALARI"

"Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun kritik haftaları başlıyor. Kalan maçlarda göstereceği performans geleceğini belirleyecektir. Ne taraftarın ne de Kerem'in tahammülü kalmadı bence." dedi.

Tum Makaleyi Oku