Ertem Şener: "Saygısızlık yaptılar, Galatasaray yapmıyor"

1 hafta önce 29

Ertem Şener, İsmail Kartal'ın basın toplantısında Fenerbahçe'de iletişimden sorumlu idarecinin kendi muhabirine saygısızlık yaptığını söyledi.

"SİZ KİMSİNİZ?"

"Kanalımızın muhabiri Abdurrahman Sezgi, İsmail Kartal'a, 'Bu oyun anlayışınızla Rams Park'da galip gelebilir misiniz, şampiyon olabilir misiniz?' diye soru sordu. İsmail Kartal'ın yanında Alper Yemeniciler diye bir idareci, basın toplantısından sonra benim muhabirime 'Böyle saçma sapan sorular soramazsın hocaya' diyor. Bu işleri bırakın. Kimse bize ne yapacağımızı söyleyemez. İyi alıştınız sosyal medyaya göre hareket etmeye. Sesimizi kesemezsiniz. Orada olmazsa, çıkıp TV'de dile getiririz."

"GALATASARAY YAPMIYOR"

"Sizin yaptığınız saygısızlıktır. Bu saygısızlığı Galatasaray yapmıyor. Hiçbir zaman ne Erden Timur ne iletişimden sorumlu Murat Bereket'le hiçbir zaman böyle bir şey yaşamadık."

"BU YÜZDEN ŞAMPİYON OLAMIYORSUNUZ"

"Aman bize dokunmayın, aman bizi eleştirmeyin dediğiniz için bu haldesiniz. Bu yüzden şampiyon olamıyorsunuz. Dönün Galatasaray'a bakın Okan Hoca geldiği ilk sezon eleştirildi. Bu sezon Avrupa maçlarından dolayı eleştirildi. Hiçbir Galatasaray yöneticisi veya yetkilisi çıkıp bir gazeteci veya basın mensubunu çekip sorgulamaz. Ama sizde bu artık fazla olmaya başladı." ifadelerini kullandı.

Tum Makaleyi Oku