Fenerbahçe'nin golcüde yeni rotası!

2 gunler önce 16

Fenerbahçe’de en çok merak edilen konu, yeni sezonda golcünün kim olacağı. Batshuayi takımdan ayrıldı, Dzeko’nun Hajduk Split’e gitme ihtimali de yüksek.

Sarı-Lacivertliler’in 2 golcü birden alması bekleniyor. Son günlerde gündemi en çok meşgul eden isim En Nesyri...

Ancak başta İngiltere olmak üzere dış basında, tam anlamıyla gündemi sallayacak bir yıldızın adı Sarı-Lacivertliler ile anılmaya başlandı: Darwin Nunez...

Umduğu gibi gitmedi

Liverpool’un 2022’de bonservisine 85 milyon Euro ödediği Nunez için İngiltere macerası umduğu gibi gitmedi. 25 yaşındaki forvet, kaçırdığı gollerle Liverpool taraftarının son iki sezonda en çok eleştirdiği isimlerin başında geliyor. Öte yandan İspanyol basını, Bercelona’nın da Uruguaylı yıldızın durumunu takip ettiğini yazdı.

Darvin Nunez şu anda ülkesi Uruguay Milli Takımı'yla birlikte Copa America’da mücadele ediyor. Liverpool forması giyen Uruguaylı golcüyü Fenerbahçe'nin Portekizli hocası Jose Mourinho’nun çok istediği, yönetimin de kiralama girişimlerine başlayacağı öne sürüldü.

Başarılı oyuncunun, turnuva sonrası Liverpool’un yeni menajeri Arne Slot ile görüşüp geleceğiyle ilgili bir karar alması bekleniyor. Uruguaylı forvet geçen sezon Liverpool’da 54 resmi maçta 18 gol, 13 asistle oynarken, devam eden Copa America’da 3 maçta 2 kez fileleri sarstı.

Uruguaylı golcü Darwin Nunez'in mevcut piyasa değeri ise 70 milyon Euro olarak dikkat çekiyor.

(Fanatik)

Tum Makaleyi Oku