Fenerbahçe'ye iki golcü birden!

2 gunler önce 11

Fenerbahçe'de forvet transferi için hareketli günler yaşanıyor. Michy Batshuayi'nin sözleşmesini uzatmayan Kanarya, iki ismi birden kadrosuna katacak.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun yönetimden istediği iki yıldız ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler'in ilk transferi Olympiakos'tan Ayoub El Kaabi oldu.

Yunan ekibiyle geçen sezon muhteşem bir performans sergileyen 31 yaşındaki futbolcu, 50 resmi maçta 33 gol ve 3 asistle oynadı. Hatta Konferans Ligi finalinde golünü atıp, Fiorentina karşısında takımına şampiyonluğu getirdi. Sözleşmesi biten tecrübeli futbolcu, Yunan ekibinin yeni kontrat teklifini reddetti. Birçok taliplisine rağmen Faslı futbolcunun Fenerbahçe ile anlaştığı öğrenildi. Oyuncunun kısa süre içerisinde İstanbul'a gelip resmi sözleşmeyi imzalayacağı aktarıldı.

İkinci bomba En-Nesyri

Bu arada Mourinho'nun takımında görmeyi çok istediği ve listenin ilk sırasında olan Youssef En-Nesyri için de sportif direktör Mario Branco, Sevilla ile resmi görüşmelere başladı.

Transferin Fenerbahçe'nin ısrarcı tavrı sebebiyle kısa süre içinde olumlu sonuçlanması bekleniyor. 27 yaşındaki santrforun, İspanyol kulübüyle 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

(Sabah)

Tum Makaleyi Oku