Fotoğrafı paylaşır paylaşmaz öldürüldü! Güzellik kraliçesi konumunu yazdı, dakikalar sonra kurşuna dizdiler

1 hafta önce 39

Eski Ekvador Güzeli yarışmacısı Landy Párraga, Ekvador Quevedo'daki bir restoranda bir tabak ahtapot ceviche yerken kendini fotoğrafladı. Yalnızca birkaç dakika sonra, vahşice vurularak öldürülecekti...

YERDE YATARKAN ACIMAZCA ATEŞ AÇMAYI SÜRDÜRDÜ

23 yaşındaki genç kadın, fotoğrafı Instagram'daki sayısız takipçisiyle paylaşmıştı ve katillerin onu bulmasına sebep olan şeyin bu olduğu düşünülüyor. Buna göre, yüzlerinde maske olan iki silahlı saldırgan aniden genç kadının yemek yediği mekana girdi. Adamlardan biri kapının ağzında nöbet tutarken diğer saldırgan ise, hem kadına hem de yanındaki adama kurşun yağdırdı. Genç kadın aldığı kurşun yarası sebebiyle yere yığıldı, saldırgan bu sırada acımasızca yerde yatan Párraga'ya ateş etmeyi sürdürdü.

İki saldırgan güpegündüz işledikleri soğukkanlı cinayet sonrası hızla uzaklaşıp kayıplara karıştı. Genç kadının kanlar içinde yerde yatması ise tüyler ürpertti. Párraga, kısa süre sonra hayatını kaybetti. O sırada birlikte olduğu başka adam da vuruldu ancak bu adamın kimliği ve durumu yetkililer tarafından açıklanmadı.

KARANLIK BAĞLANTI

Dünya gezileri ve lüks yaşam tarzı ile ülkede sosyal medya fenomeni haline gelen güzel modelin gösterişli yaşam tarzının arkasında karanlık bir gerçek vardı. Buna göre, ülkede çok sayıda tutuklamaya yol açan organize suç davasında güzellik kraliçesinin de adı geçiyordu. İngiliz basınına göre, genç kadın, 2022 yılında hayatını kaybeden uyuşturucu kaçakçısı Leandro Norero ile bağlantısı vardı ve kadının hesaplarının Başsavcılık tarafından incelenmişti.

'EŞİM ÖĞRENİRSE MAHVOLURUM'

İngiliz basınına göre, uyuşturucu baronu avukatına şunları söylemişti:

"Eğer eşim onunla ilgili bir şey öğrenirse mahvolurum. Dostum onun adı hiçbir yerde geçemez. Aksi takdirde dünyam başıma yıkılacak."

Modelin fotoğrafları Norero'nun eşyaları arasında bulundu ve adamın ona bir araba ve bir daire de dahil olmak üzere lüks hediyeler aldığına dair kanıtlar da keşfedildi. Párraga'nın, ölümüyle ilgili polis soruşturması halihazırda sürüyor. 

Tum Makaleyi Oku