Galatasaray'da Barış Alper kararı!

1 ay önce 13

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Kasımpaşa ile mücadele etti.

Sarı-kırmızılılar ilk yarısı 1-1 berabere biten müsabakadan 4-3'lük skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 81'e çıkaran Aslan liderliğini sürdürdü.

Cimbom, Süper Lig'de Hatayspor'a mağlup olduktan sonra oynadığı 18 karşılaşmada kaybetmezken, son 11 maçından da sahadan galip ayrıldı

Vinicius ligde ilk golünü attı

Sarı-kırmızılı takıma son dakikalarda attığı golle galibiyeti getiren Carlos Vinicius, Kasımpaşa maçıyla birlikte Süper Lig'deki ilk gol sevincini yaşadı. Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da bu sezon taşın altına sonuna kadar elini koyan isimlerin başında Barış Alper Yılmaz geliyor.

Buruk'un jokeri oldu

Sağ bek, sol bek, sağ açık, sol açık ve forvet olarak görev yapan 2000 doğumlu oyuncu, teknik direktörü Okan Buruk'un tam anlamıyla jokeri oldu.

Barış Alper'e geçen sezon yüzde yüzün üzerinde zam yapan sarı-kırmızılı kulüp, bu özverili performansa kayıtsız kalmadı ve milli oyuncunun ücretini iyileştirdi.

Yeni maaşı belli oldu

Galatasaray yönetimi, 10 milyon TL garanti ücret alan Barış Alper'in maaşını 16 milyon TL'ye çıkarttı ve sözleşmesinde yazan rakamlar kademeli olarak artırdı. Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'ı sırtlarken performansıyla da dikkat çekti. İngiliz, Alman ve İtalyan kulüplerinin takip ettiği milli futbolcuya, sezon sonunda teklif gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yönetim, 23 yaşındaki yıldızı için kapıyı 20 milyon Euro'dan açacak. Bu ve üstündeki tüm rakamlarda oyuncu ile yolların ayrılması bekleniyor. Galatasaray bu sezon üç kulvarda 47 maça çıkarken, Barış Alper Yılmaz 46 kez sarı-kırmızılı formayı giydi.

Sadece cezası nedeniyle Sivas'ta oynamayan yıldız futbolcu, 29 maça ilk 11'de başladı ve 4 gol / 7 asistlik katkı sağladı.

(Sabah)

Tum Makaleyi Oku