Galatasaray'da sürpriz: Rest çekti

1 ay önce 22

Trendyol Süper Lig'de yolunda lider bir şekilde devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Şampiyonluğun yanı sıra gelecek sezon planlamasına devam eden sarı kırmızılılarda gözler takımdaki oyunculara çevrildi.

Sarı-kırmızılılar, yıldız oyuncu ile yeni sözleşme imzalamak isterken, başarılı oyuncudan şok bir yanıt geldi. Gelecek sezon için kadro planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray'da gözler Victor Nelsson'un geleceğine çevrildi.

Danimarkalı stoper, teknik direktör Okan Buruk'un savunma alternatifleri arasında önemli bir yer tutuyor. Görev verilen maçlarda gösterdiği performansla beğeni toplayan Nelsson hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, başta İtalyan ekibi Napoli olmak üzere Avrupa'nın birçok kulübü ile transferde adı anılan yıldız savunmacı ile yeni sözleşme konusunda bir görüşme gerçekleştirdi. Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaraylı yetkililer, Nelsson'a mevcut kontratını uzatma teklifinde bulundu.

Gözü Avrupa'da

Takvim'in haberine göre; yeni sezonda kendisine gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeyi gündemine alan Victor Nelsson'un bu öneriye soğuk baktığı öğrenildi.

Bilindiği üzere Victor Nelsson'un Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma altında 40 maçın 30'unda ilk 11'de görev aldı. 15 milyon Euro değer biçilen Nelsson, bu mücadelelerde takımına 2 gol katkısı sundu.(Sabah)
 

Tum Makaleyi Oku