Gelin 58, damat 37 yaşında! Aile Hatem'e karşı çıktı, şimdi çocuk istiyorlar

2 gunler önce 9

Colleen Hammami adındaki kadın, en yakın arkadaşına kendisinden 21 yaş küçük bir adamla nişanlandığını söylediğinde aldığı karşılık tebrik ve iyi dilekler değildi.

'RUH EŞİM'

Bunun yerine arkadaşı Colleen'i uyararak nişanlısının onu aldattığını ve bir dolandırıcı olduğunu söyledi. Hatta nikahtan yalnızca iki gün önce en yakın arkadaşı Colleen'e düğünü iptal etmesi konusunda baskı yaptı. Ancak gelin arkadaşının endişelerine kulaklarını tıkadı ve ilişkisinden vazgeçmedi.

Şimdi beş yıl sonra, 58 yaşında olan Colleen ve 37 yaşındaki kocası Hatem hala birlikteler. Hatta Colleen, 60 yaşında tekrar anne olmayı planlıyor. Kanadalı kadın evliliği hakkında şöyle konuştu:

"En başından beri birçok insan birlikteliğimize karşıydı ve bunu çok üzücü bulduk. Hatem benim ruh eşim ve biz birbirimizi seviyoruz. Bunun nesi bu kadar korkunç?"

'YAKIŞIKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM'

Takvimler 2017 yılını gösterirken Colleen, 24 yıllık eşinden ayrılma sürecindeydi, bu sırada Hatem'den Facebook üzerinden bir arkadaşlık isteği aldı. O dönemi şu sözlerle anlattı: 

"Yakışıklı olduğunu düşünmüştüm ama çok genç görünüyordu, belki 30'lu yaşların başlarında."

İkili sohbet etmeye başladı, böylece Colleen onun 32 yaşında ve Tunuslu olduğunu öğrendi. Ona, 53 yaşında olduğunu söylediğinde ise, Hatem hiç rahatsız olmadı. Colleen sözlerine şöyle devam etti:

"Çekici olduğunu düşündüm ama neden benimle konuştuğunu merak ettim. Yaşını öğrendiğimde şok oldum ve sadece online arkadaş olacağımızı düşündüm. Aklımdan romantik hiçbir şey geçmedi."

İkili neredeyse her gün konuşmaya başladı ve birkaç ay sonra ikisi de birbirlerine karşı hisleri olduğunu itiraf etti. Colleen, Hatem'le şahsen tanışmak için sabırsızlanıyordu. Ancak ilişkisinden 27 yaşındaki en büyük oğluna söz ettiğinde oğlu son derece endişelendi ve annesini Hatem'in bir dolandırıcı olabileceği konusunda uyardı. Oğlu Hatem'le telefonda konuştuğunda ise nihayet onun samimiyetine inandı.

'HATEM ÖYLE DEĞİLDİ'

Fakat bu telefon konuşması, Colleen'in küçük oğlunun şüphelerini gidermeye yetmedi. Colleen'e göre, en küçük oğlu yaş farkından hoşlanmıyordu ve kuşkuluydu. Kısa süre sonra Colleen yeni aşkından en yakın arkadaşlarından birine bahsetmeye karar verdi. Arkadaşının gösterdiği tepkiyi anlatırken şu ifadeleri kullandı:

"Liseden en iyi arkadaşım bana dolandırıldığımı söyledi ve aptallık ettiğimi düşündü. Aptal değildim, elbette başka ülkelerden erkekleri içeren aldatma ve dolandırıcılık olaylarını duymuştum ama Hatem öyle değildi. Benden hiçbir zaman para istemedi."

Daha sonra arkadaşıyla iletişimi neredeyse kopma noktasına geldi. Bir yıl sonra, Ekim 2018'de Colleen, Tunus'taki Hatem'i ziyaret etti, orada tüm ailesiyle tanıştı ve bir ay boyunca ülkeyi beraber gezdiler. Ziyaret sırasında ikisi de birbirlerine karşı aşklarını itiraf ettiler.

'SANKİ DÜNYA BİZE KARŞIYDI'

Colleen eve döndüğünde eski eşiyle devam eden boşanma işlemleri resmi olarak tamamlandı. Ayrıca sonunda her iki oğlunun da endişelerini gidererek desteklerini aldı. Kasım 2019'da çift, Colleen'in ailesi veya arkadaşlarından herhangi biri olmadan Tunus'ta evlendi. Ancak Colleen'in nikahından yalnızca iki gün önce en yakın arkadaşı onu tekrar uyarmak için aradı. Colleen bu telefon görüşmesini şöyle anlattı:

"Onun muhakemesine ihtiyacım olmadığını söyledim. O anda dostluğumuz sona erdi."

Bir hafta sonra Colleen Kanada'daki evine döndü ve genç aşkı için ziyaretçi vizesi başvurusunda bulundu. Ancak bu talep aralarındaki yaş farkı sebebiyle reddedildi. Colleen üzüntüsünü anlatırken şu ifadeleri kullandı: 

"Yıkılmıştık. Sanki dünya bize karşıydı. Yaşı büyük bir adamla genç bir kadın olsaydı kimse gözünü kırpmazdı."

Çift daha sonra, yakın zamanda kendilerine verilen eş vizesine başvurdular. Hatem Colleen ile birlikte yaşamak için Kanada'ya taşınmaya hazırlanıyor ve ikili heyecan içerisinde geleceklerini planlıyor. Colleen gelecekteki çocuk planlarından bahsederken ise şöyle dedi:

"Çocuklar hakkında konuştuk ve bir gün onun ülkesinden bir çocuğu evlat edinme ihtimalini düşündük. İnsanların hala Hatem'in niyetini sorguladığını biliyorum ve ne yazık ki bu, yol boyunca arkadaşlarımı kaybettiğim anlamına geliyor. Fakat konu paylaştığımız bağa gelince, bu her şeyden daha önemli. Onu seviyorum ve önemli olan da bu."

Tum Makaleyi Oku