Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024)

2 haftalar önce 59

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 1 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...([email protected])

Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024) - 1

Sevgili astroloji severler mayıs ayının ilk gününden hepinize merhabalar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününüzü kutlarım. Mars’ın koç burcuna geçişi ile enerjimizi yenilemeye ve harekete geçmeye hazırlanacağız. Gün içinde Neptün’ün balık burcunun son derecesine ilerlemesi akıl sağlığı ile ilgili sorunların çok fazla konuşulmasına neden olabilir.  

Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024) - 2

Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili finansal konular gündeminizde olacak. Enerjinizi toparlayıp, harekete geçip kalabalık grupların içine karışabilirsiniz. 

Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024) - 3

Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün otorite figürleri ile aranızda gerilimler meydana gelebilir. Çalışmalarınızın karşılığının teslim edilmesi konusunda haklarınızın peşine düşebilrisiniz. Bazıları otorite konumundaki kişiler ile ilgili sorunlar yaşayabilir. 

Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024) - 4

İkizler Burcu: Sevgili İkizler,  bugün özgürlükler ve insanlardan uzaklaşma isteğiniz yüksek olacak. Eğitim, seyahat hazırlığı içinde olabilirsiniz. 

Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024) - 5

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün finansal olarak harcamalarına dikkat etmelisiniz. Finansal konularda arkadaşlarınızla gerilimler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili mücadele etmeniz gereken rakipleriniz olabilir. 

Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024) - 6

Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün partneriniz ve iş ortaklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Bazı birliktelikler sona erebilir, hizmet aldığınız firmalar ile işlerinizi sonlandırabilirsiniz. 

Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024) - 7

Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Çalışma hayatınızda çözmeniz gereken krizler oluşabilir. 

Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024) - 8

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün aşk hayatınızla ilgili sizi üzen bazı gelişmeler olabilir. Yatırımlar konusunda dikkatli davranmanız gerekli. Çocukların sağlığı ile ilgili konular sizi biraz yıpratabilir. 

Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024) - 9

Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün ailenizle ilgili çözümlemeniz gereken krizler oluşabilir. Eş ve aileniz arasında büyük bir gerilimin arasında kalabilirsiniz. 

Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024) - 10

Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün kısa yolculuklar, araç bakımı, seyahatler konusu gündeminizde olacak. İletişim konusunda çok yoğun bir gün geçirebilirsiniz. 

Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024) - 11

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün finansal konularda yaşadığınız krizlerin üzerine gitmek ve çözüm arayışına geçebilrisiniz. Evinizle ilgili tadilat araştırmalarına girebilir, aile içinde küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz. 

Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024) - 12

Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün kendi özgürlüklerinizin peşinden gidecek ve kriz yönetimi ile ilgilenmeniz gerekecek. Plüton bugün Kova burcunda durağanlaşıyor, hayatınızda meydana gelen krizleri çözmek kolay olmayabilir. Güveninizi zedeleyecek sorunlar meydana gelebilir. 

Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024) - 13

Balık Burcu: Sevgili Balık,  bugün ruhsal olarak enerjiniz düşmüş hissedebilirsiniz. Zihinsel aktivasyondan çok uzaklaşamıyorsunuz ancak sizin duygularınızı dinlemeye ve sezgilerinizin peşinden gitmeye çok ihtiyacınız var. Yaşadığınız olayların sizi maddesel değerlerin etrafında tutması sıkılmanıza ve iç dünyanıza dönmenize neden olabilir.

Tum Makaleyi Oku