Günlük burç yorumları (6 Mayıs 2024)

1 hafta önce 18

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 6 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...([email protected])

Günlük burç yorumları (6 Mayıs 2024) - 1

Sevgili astroloji severler yeni bir günden hepinize merhabalar, bugün Ay koç burcundaki seyahatine devam ederken sabah saatlerinde Ay, Chiron, Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Bu durum iletişim konusunda ve duygusal ihtiyaçlarımız konusunda bize zarar verebilecek gelişmeler meydana gelebileceğini gösteriyor. Fevri davranışların ilişkilere zarar verebileceği bir etki karşımızda. Özellikle son 1 aydır yaşadığınız olaylar neticesinde bazı konulara vereceğiniz tepkiler veya aldığınız tepkiler kalp kırıklıklarına neden olabilir. Koç burcundaki yerleşimler hareketlilik ve canlılık verir ancak Ay’ın bulunduğu balzamik faz bu girişimlerin zarar verici etkilerinin olabileceğini konusunda uyarır. Bu nedenle bir başlangıç yapacaksanız hemen harekete geçmek yerine 9-10 Mayıs tarihlerini bekleyin.

Günlük burç yorumları (6 Mayıs 2024) - 2

KOÇ

Sevgili Koç, bugün sizin için oldukça hareketli olacak. Yetişmeye çalıştığınız işler olabilir ve zamanı yönetebilmek adına biraz aceleci davranabilirsiniz. Dikkatinizi kaybetmemeyi ve kazalara karşı dikkatli olmanız gerektiğini unutmayın.

Günlük burç yorumları (6 Mayıs 2024) - 3

BOĞA

Sevgili Boğa, bugün içsel olarak kendinizi gergin hissedebilir ve etrafınızdaki herkes ile diyaloğunuzu kesmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgilenmek ve meditasyona yönelmek iyi hissettirebilir.

Günlük burç yorumları (6 Mayıs 2024) - 4

İKİZLER

Sevgili İkizler, bugün sosyalleşme, diğer insanların içine karışma günü. Etrafınız kalabalıklaşıyor. Ancak bu kalabalıkların içinde kalbinizi kıracak kişiler olabilir veya arkadaşlarınızla bir tartışmaya girebilirsiniz.

Günlük burç yorumları (6 Mayıs 2024) - 5

YENGEÇ

Sevgili Yengeç, bugün kariyer ve gelecek planlarınızla ilgilenecek ve bitirmeye odaklandığınız işlerin üzerine gideceksiniz. Otorite figürleri, patronlar ile gerilim yaşanabilir. Fevri çıkışlardan kendinizi sakının bu durum birkaç gün içinde avantajınız haline dönüşecek.

Günlük burç yorumları (6 Mayıs 2024) - 6

ASLAN

Sevgili Aslan, bugün seyahatler, eğitimler, bitirmeniz gereken işlere odaklanacaksınız. Kendinizi enerjik hissedecek ve kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların dikkatini çekebilmek için güzel bir gün olabilir. Ancak insanların inandığı değerler veya sizin inandığınız şeyler ile ilgili tartışmalardan uzak durmalısınız.

Günlük burç yorumları (6 Mayıs 2024) - 7

BAŞAK

Sevgili Başak, bugün harcamalar, ödemeler konusu gündeminizde olacak. Bugün bazı başaklar operasyon, ameliyat konularıyla ilgili deneyimler yaşayabilir, kimileri bedenlerine aldıkları bir yara sebebiyle küçük acılar yaşayabilir. Maddi kaynakları yönetme konusunda alınacak kararlar sonuç vermeyebilir, bunun için birkaç gün beklemenizde fayda var.

Günlük burç yorumları (6 Mayıs 2024) - 8

TERAZİ

Sevgili Terazi, bugün ilişkiler ve ortaklıklar konusunda canınızı sıkan diyaloglar gelişebilir. Partnerinizin yaklaşımları ve acımasız söylemleri karşısında sakinliğinizi korumak güç olabilir. Yeniay öncesi ortaklıkların sonlanması adına pek çok tartışma yaşanabilir. Bugünlerde karar almak yerine beklemelisiniz.

Günlük burç yorumları (6 Mayıs 2024) - 9

AKREP

Sevgili Akrep, bugün çalışma hayatınız oldukça hareketli olacak. Sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışırken çok yorulabilir ve tek başınıza mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. 

Günlük burç yorumları (6 Mayıs 2024) - 10

YAY

Sevgili Yay, bugün çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Partneriniz veya çocuğunuzla olan iletişiminizde kalbinizi kıracak sözler duyabilirsiniz. Veya bundan önce kalbinizi kıranlar belki de bugün bir özür dileme ihtiyacı içine girebilirler.

Günlük burç yorumları (6 Mayıs 2024) - 11

OĞLAK

Sevgili Oğlak, bugün aile ve ev içindeki düzen ile ilgileneceksiniz. Bozulan eşyaların bakımı veya atılması gereken eskiyen, kırılan ne varsa temizlik günü ilan edebilirsiniz. 

Günlük burç yorumları (6 Mayıs 2024) - 12

KOVA

Sevgili Kova, bugün yakın çevrenizle iletişim konusunda sorunlar meydana gelebilir. Trafikte araç kullanırken dikkatli olmalısınız. Söylemleriniz kalp kırıklıklarına neden olabilir ve geri dönüşü olmayan olaylara neden olabilir. Bu nedenle bugünü sakin geçirmek sizin için uygun olacaktır.

Günlük burç yorumları (6 Mayıs 2024) - 13

BALIK

Sevgili Balık, bugün finansal konular, harcamalar gündeminizde olacak. Yatırım araçlarınızın değerlenmesi veya değer kaybı yaşaması paniklemenize ve ani olumsuz karar almanıza neden olabilir. Sevilmek ve sevmek konusundaki beklentileriniz yüksek olacak, etrafınızdaki insanların kendi gündemleriyle bu kadar ilgili olması sizi üzebilir. Beklentileriniz karşılanmayabilir.

Tum Makaleyi Oku