Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2024)

1 hafta önce 21

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 7 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...([email protected])

Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2024) - 1

Sevgili astroloji severler yeni bir günden hepinize merhabalar, bugün Ay boğa burcundaki seyahatine başlıyor. Günün ilk saatlerinde Plüton ile oluşturacağı gerilimli açı duygusal yönden manipülatif davranışların gün yüzüne çıkmasına sebep olabilir. Saat 16:00 itibari ile Ay ile Venüs kavuşum halinde olacak. Bu durum duygusal açıdan daha huzurlu hissedebilmemize etki edecek. Maddi kaynaklarımızı toparlamak, ev dekorasyonu, kişisel bakım konularıyla ilgilenebiliriz. Bugün Güneş ile Satürn arasında oluşan açı, bitirmeye odaklandığımız işler açısında oldukça elverişli etkiler barındırıyor. Yeniay öncesinde plan yapmak, hayatımızda düzenlemek istediğimiz şeylere odaklanmak ve elimizde bitirmeye çalıştığımız işlere odaklanmak fayda getirebilir. Merkür’ün Chiron ile kavuşumu iletişim konusunda kırıcı sözcüklerin ifadesine ve ilişkiler konusunda kırgınlıklara neden olabilir. 

Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2024) - 2

Koç Burcu: Sevgili Koç, bugün ilişkilerde kalp kırıklıklarına neden olacak söylemlere dikkat etmelisiniz. Maddi kaynaklar konusunda sabah saatlerinde herhangi bir harekete geçmek olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bir ürünü ederinden fazla bir ücrete almak, gereksiz harcamalar yapmak konusunda iştahınız oldukça yüksek. Değer biçme konusunda bugün aceleci olmayın. 

Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2024) - 3

Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bugün idealleriniz, inandığınız şeylerin dönüşümü gerçekleşebilir. Aldığınız haberler veya öğrendiğiniz şeyler duygusal açıdan moralinizi bozabilir. Harekete geçmekte sizi engelleyen duygulardan, diğer insanların manipülatif davranışlarından uzak durmalısınız

Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2024) - 4

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bugün duygusal açıdan sizi huzursuz edecek konular gündeminizde olabilir. Sabah saatlerinde harcamalar konusu gündeminizde olacak. Öğleden sonra kendi iç dünyanıza ve huzura odaklanacaksınız.

Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2024) - 5

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün arkadaşlarınızla aranızda duygusal açıdan bazı gerilimler meydana gelebilir. Özellikle beraber çalıştığınız insanlar ile ilgili konular daha fazla gündeminizde olacak.

Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2024) - 6

Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün kariyer ve çalışma hayatınızda otorite figüründeki insanlar ile aranızda gerilimler yaşanabilir. Bitirmeye odaklandığınız işler için verimli bir gün olabilir. Kendinizi güvende hissedeceğiniz alanlara çekileceksiniz.

Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2024) - 7

Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün eğitimler, seyahatler konusunda plan yapma günü olabilir. Bugünlerde hayatınızda güzel yenilikler meydana gelecek.  Seyahatler, yurt dışı bağlantılı işler konusunda oldukça şanslı bir etki. Sadece başvuru sürecini bugün yapmazsanız daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.

Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2024) - 8

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün harcamalar, ödemeler konusu gündeminizde olacak. Aşk hayatınızda bazı anlaşmazlıklar ve duygusal gerilimler yaşanabilir. Günü sakin geçirmeye özen gösterin.

Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2024) - 9

Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bugün ortaklıklar ve eşinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Duygusal açıdan birbirinizi yanlış anlaşılmalara sebep olacak iletişim sorunları yaşanabilir. Krizleri yönetebildiğiniz takdirde destekleneceğiniz bir gün.

Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2024) - 10

Yay Burcu: Sevgili Yay, bugün beraber çalıştığınız insanlar, hizmet aldığınız veya hizmet verdiğiniz kurumlar ile ilgili konular gündeminizde olacak. Yeme içme düzeninizle ilgili bir değişikliğe gidip, forma girmek adına spora başlayabilirsiniz.

Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2024) - 11

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün aşk hayatınızla ilgili bazı krizler meydana gelebilir. Ancak bu etki çok uzun sürmeyecek akşam saatlerinde sorunları çözmüş olacaksınız. Üretici yönünüz aktifleşiyor bugünle yaptığınız işlerden sonuç almaya, ürettiğiniz şeylerin değer bulmasına şahitlik edeceksiniz.

Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2024) - 12

Kova Burcu: Sevgili Kova, bugün ev ve aile ilgili konular gündeminizde olacak. Aile içindeki anne veya dişi figürler ile ilgili ufak gerilimler yaşanabilir. İletişim konusunda tercih ettiğiniz dile dikkat etmelisiniz.


Günlük burç yorumları (7 Mayıs 2024) - 13

Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün yakın çevrenizle ilgili konular sizi çok fazla meşgul edecek. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler ile ilgili hazırlık yapmak veya kısa yolculuklar için hazırlanmak adına verimli bir gün olabilir.

Tum Makaleyi Oku