Erman Toroğlu: "Galatasaray kalan maçlarda..."

2 gunler önce 48

SKY Spor'a konuşan Erman Toroğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye de bazı eleştirilerde bulundu.

"AĞLAMA İSMAİL"

"Galatasaray'ın şampiyonluğu hayırlı olsun. Bir mucize olur mu? Olabilir ama bu mucizeyi Fenerbahçe yapamaz. O ışığı göremiyorum. Galatasaray'ın teknik adamı takımına daha hakim. İsmail Kartal iyiyi çıkarıyor kötüyü alıyor, Okan Buruk ise kötüyü çıkarıyor iyiyi alıyor ve skoru değiştiriyor. Fenerbahçe şampiyon olsa da İsmail Kartal'la ilgili düşüncelerim değişmez. Ağlama İsmail. Galatasaray aman aman iyi değil ama Fenerbahçe'ye göre iyi. En azından bölüm bölüm iyiler."

"ANNEMİZİN LİGİNE DÖNDÜLER"

"Fenerbahçe ve Galatasaray, Avrupa'da başarısız. Sen Şampiyonlar Ligi kadrosuna bir tane sol bek bulamıyorsan ben o yönetime pardon derim. Kadro mühendisliği, endüstriyel futbol diyorlar o işleri geçin. Aldıkları hiçbir futbolcudan yararlanamadılar. Geçen sene yaptığı transferler hariç. Annemizin ligine döndüler. O kadar paralarla bunları yapabiliyorsanız geçin bu işleri. Ortalıkta yöneticiyim diye geziyorsunuz. Okan da başarısız, İsmail de başarısız. İki kulübün de yönetimi fiyasko. Galatasaray şampiyon olacakmış. Şampiyonluğu göz boyama."

"KAYBETME İHTİMALLERİ %10 VEYA %15"

"Galatasaray kalan maçlarda hasar almaz, Adana Demirspor veya başka bir rakip artık hedefe kilitlendiler. Puan kaybetme ihtimalleri %10 veya %15. Ben Galatasaray yöneticisi olsam Mertens'i takımda tutarım. İki al ver yapıyor, takımını kurtarıyor. 5 futbolcuyla sözleşme imzalamaları da gayet doğru."

"BİRBİRLERİNİ SATIYORLAR"

"Kulüpler Birliği'ndeki başkanlar birbirlerini satıyorlar. Siz önce kendi aranızda birlik olun sonra TFF'ye karşı gelin. Korkuyorsunuz ve birleşemiyorsunuz." dedi.

Tum Makaleyi Oku