Hamilelik haberi okulu karıştırdı! Öğrenciyle uygunsuz ilişkinin detayları pes dedirtti

1 hafta önce 16

İngiliz mahkemesinin duruşmasına göre, 'güzel' matematik öğretmeni ile uygunsuz ilişki yaşadığı iddia edilen 15 yaşındaki öğrenci polise, 'benim konumumda olan herkes aynısını yapardı' dedi.

Rebecca Joynes adındaki kadın öğretmenin cinsel suçlarla ilgili davasının ikinci gününde, jüri üyelerine verdiği polis sorgulamasında, Rebecca Joynes'un görünüşünün sınıfındaki öğrenciler tarafından konuşulan bir konu olduğunu söyledi.

KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI, HAMİLE KALDI

Skandal olayın detaylarına göre, 30 yaşındaki Joynes, ilişki yaşadığı ilk öğrenciyle alakalı yargılanmayı beklerken kefaletle serbest bırakıldı. Bu sırada ise, ikinci bir öğrenciyle ilişkiye başladı ve ondan hamile kaldı. Joynes, bduruşmaya siyah pantolonunun içine soktuğu 'pembe bir bebek başlığıyla' geldi.

Jüri üyeleri, 'Boy A' olarak anılan 15 yaşındaki gencin bir dedektife, Joynes cep telefonu numarasının ilk on rakamını ona verdikten sonra buluşma ayarladıklarını dinledi.

Boy A, kendisinin ve arkadaşlarının daha önce şaka yollu olarak öğretmenlerini numarası için rahatız ettiklerini ve bir ilişkisi olup olmadığını sorduklarını anlattı. Buna göre genç, matematik dersi devam ederken numaranın son rakamı için mümkün olan ihtimalleri aramayı denedi ve en sonunda telefonun çaldığını duydu.

Hamilelik haberi okulu karıştırdı Öğrenciyle uygunsuz ilişkinin detayları pes dedirtti

'BENİ GÖRMEZDEN GELDİN'

Boy A, başlangıçta ona yalnızca 'merhaba' yazan bir mesaj gönderdiğini ancak cevap alamadığını söyledi. O haftaki bir matematik dersinde Boy A, öğretmenine bu kez şöyle bir mesaj gönderdiğini söyledi:

PAHALI BİR HEDİYE ALIP EVİNE GÖTÜRDÜ

Joynes bu kez cevap verdi ve böylece mesajlaşmaya başladılar ve Cuma günü okuldan sonra buluşup 30 yaşındaki kadının Salford Quays'teki lüks dairesine gitmeyi ayarladılar.

Mahkemeye göre, Joynes buluşmadan önce öğrencisine pahalı bir hediye aldı daha sonra onu arabasıyla alıp dairesine götürdü ve genç geceyi orada geçirdi. Ancak öğretmen aralarında cinsel ilişki yaşandığını reddediyor.

'YAŞIM YETERİNCE BÜYÜK DEĞİL'

Mahkeme, gencin, öğretmenine araba kullanmakla ilgili olarak "Bilemiyorum, yaşım yeterince büyük değil" dediğini ancak kadının gülerek, "Ah kapa çeneni" diyerek karşılık verdiğini dinledi.

Joynes yanı sıra, 'Boy B' olarak anılan ikinci öğrencisiyle ilişkisinin o 16 yaşına girdikten sonra başladığını savunuyor. Bu ilişki Joynes'un ona hamile olduğunu açıklamasının ardından sona erdi.

Bo A, Joynes'un 'açık şekilde güzel bir görünüşe sahip olduğu' ayrıca bunun kendisinin ve sınıf arkadaşlarının 'kesinlikle' konuştuğu bir şey olduğunu belirtti.

"O öğretmenim olmadan önce bile herkes onun hakkında konuşuyordu, güzel olduğunu falan söylüyordu."

'EĞER BENİM YAŞIMDAYSANIZ HERKES AYNI ŞEYİ YAPAR'

Joynes'un ona numarasının son rakamını gizleyerek vermesi hakkında ne düşündüğü sorulduğunda Boy A şu cevabı verdi: 

"Sanki muhtemelen ona mesaj atmamı istiyormuş gibi görünüyor."

Joynes ilk kez buluşmayı önerdiğinde, 'kesinlikle şaka yapıyorsun' diye cevap verdiğini kaydetti. Gence göre Joynes ise, 'gerçekten şaka yapmadığını' söyledi.

Öğretmeni arabasıyla onu aldıktan sonra ne olmasını beklediği sorulduğunda Boy A şöyle cevap verdi:

"Dürüst olmak gerekirse bunun olmasını beklemiyordum, bunun olacağını beklemiyordum ama oldu. Tanışmayı ayarladığımızda, eğer benim yaşımdaysanız benim konumumdaki herkesin bunu yapacağını hissediyorum. O güzel."

Mahkeme halihazırda devam ediyor.

Tum Makaleyi Oku