Hasta eşini öldürdü! Tüyler ürperten itiraf: Çok masraflıydı

1 hafta önce 19

ABD'nin Missouri eyaletinde yaşayan Ronnie Wiggs, geçtiğimiz günlerde çıktığı duruşmada, diyalize giden eşi Ellen Wiggs'i öldürdüğünü itiraf etti. Mahkeme kayıtlarına göre, cinayetten yargılanan 75 yaşındaki Ronnie, Kansas şehrindeki Centerpoint Medical Center'da diyalize giden eşini hastanede boğarak hayattan kopardı. 72 yaşındaki eşini öldüren adam, zavallı kadının tıbbi masraflarını karşılayamadığı için cinayeti işlediğini söyledi.

'BEN YAPTIM, EVET, ONU ÖLDÜRDÜM'

Hastane görevlileri, Ellen'ın boynunda kızarıklık ve morluklar gördüklerini aktardı. Yaşlı kadına derhal müdahale edilse de, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı. Bazı hastane çalışanları ise, binadan çıkan Ronnie'nin "Ben yaptım, evet, onu öldürdüm. Boğarak öldürdüm" dediğini duyduklarını ileri sürdü.

DAHA ÖNCE DEFALARCA ÖLDÜRMEYE ÇALIŞMIŞTI

Ronnie'nin polise verdiği ifadede suçunu kabul ettiği gelen bilgiler arasında. Yaşlı adam buna göre, böbrek yetmezliğinden muzdarip eşine daha fazla bakamadığını, hastane masraflarını karşılayamadığını ve Ellen'ı sebeple öldürdüğünü söyledi. Yanı sıra Ronnie, eşini daha öncede iki defa öldürmeye çalıştığını da itiraf etti.

Güvenlik güçlerine verdiği ifadede, eşinin bir dönem rehabilitasyon merkezinde tedavi gördüğünü ve burada uyurken onu öldürmeye çalıştığını söyledi. Yaşlı adama göre, eşi uyanarak onu durdurmuştu. Bunun ardından başka bir hastaneye sevk edilen Ellen'ı tekrar öldürmeye çalıştığını itiraf eden Ronnie, bunda da başarısız olduğunu belirtti. Ronnie, halihazırda 250 bin dolarlık kefaletle tutuklu. Yaşananlarla ilgili mahkeme devam ediyor.

Tum Makaleyi Oku