İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e gönderme

1 hafta önce 26

"İmparator" lakaplı İbrahim Tatlıses ile uzun süredir küs olduğu oğlu Ahmet Tatıses arasında gerginlik bitmiyor. Son olarak babasının akli melekeleri için yeniden rapor isteyeceklerini açıklayan Ahmet Tatlıses'e İbrahim Tatlıses'ten yanıt geldi.

Haber Merkezi 23.04.2024 - 10:42

Haberler

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e gönderme - 1

İbrahim Tatlıses, torunu Mert'in, Sarıyer'deki dairesini rızası dışında işgal ettiğine dair dava açmış ve  iki yıldır görülen davada Tatlıses haklı bulunmuştu.

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e gönderme - 2

Ünlü şarkıcı, bir süredir küs olduğu oğlu Ahmet Tatlıses'e "Benim çocuğum kiradayken onun çocuğuna ev veremem. Babalığın nasıl yapıldığını öğrensin" sözleriyle göndermede bulunmuştu.

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e gönderme - 3

"SİZ BENİM BABALIĞIMI SORGULAYAMAZSINIZ"

Bunun üzerine açıklama yapan ve babası İbrahim Tatlıses'e "...Ben yıllarca Mert’e babalık yaparken sana da evlatlık yaptım İbrahim Tatlıses… Ben babalığın nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum. Siz bu konuda ahkam kesecek son insansınız. Siz benim evlatlığımı da, babalığımı da sorgulayamazsınız. Sizi örnek alsaydım, vay çocuklarımın haline… Siz babalığınızla sadece bana değil, diğer çocuklarınıza yani kardeşlerime de ağır travmalar yaşattınız, yaşattırdınız..." demişti.

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e gönderme - 4

Oğlunun bu sözleri sonrası "Aramızda Kalmasın"a konuşan Tatlıses, "Bana 'Akli melekeleri yerinde değildir' diye iftira attı. Sağlamdır raporu alabilmek için 5 hastane dolaştım. Hepsi 'Akıl sağlığı yerindedir' raporu verdi. Yetmedi bir de Adli Tıp Kurumu'ndan rapor aldım. Hakim, 'Akıl sağlığı yerinde değilse 1500 şarkıyı nasıl ezbere okuyor?' dedi. Şimdi yeni bir site evler yaptırıyorum, o dairelerden de evlatlarıma vereceğim" diyen Tatlıses, "Ama Ahmet adam olmaz! Kardeşlerinin de malına çökmüş. Artık yok öyle beleşten bir hayat! Bundan sonra babalık neymiş, görecek gününü!" ifadelerini kullanmıştı.

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e gönderme - 5

Son olarak avukatı aracılığıyla açıklama yapan Ahmet Tatlıses, "Bahse konu davanın, taraflar için öneminin son derece yüksek olmasına rağmen İstanbul Adli Tıp Kurumunca İbrahim Tatlıses üzerinde kapsamsız bir muayene sonucunda rapor tanzim edilmiş olup iş bu rapora karşı da itiraz haklarımızı kullanıp, İbrahim Tatlıses hakkında kapsamlı bir sağlık durumu raporu aldırılmasını talep edeceğimizi duyurmak isteriz..." demişti.

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e gönderme - 6

"AKRABANIN, AKRABAYA ETTİĞİNİ AKREP BİLE ETMEZMİŞ"

Ahmet Tatlıses'in avukatının yaptığı açıklamanın ardından İbrahim Tatlıses'ten yanıt gecikmedi.

Ünlü isim, daha önceki yıllarda söylediği "Akrabanın, akrabaya ettiğini akrep bile etmezmiş. Akrabalarımla iftihar ediyorum ama bazıları var ki etmiyorum. Bazı akrabalarımdan şikâyetçiyim. Bir ağaç, köküyle, dalıyla, budağıyla vardır. Kendilerine çekindüzen versinler diyorum" sözlerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Tum Makaleyi Oku