İsmail Kartal'dan Djiku açıklaması

1 hafta önce 24

'nin teknik direktörü İsmail Kartal ve futbolcusu Dusan Tadic, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finali rövanşında oynanacak Olympiakos maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'ın açıklamalarında şu ifadeler yer aldı;

"TARAFTARIMIZLA BİRLİKTE YARI FİNALE ÇIKMAK İSTİYORUZ"

"Oyuncularımızla yapmış olduğumuz toplantı ve antrenmanları yaptık. 3-2 kaybettik ilk maçta. Yarın muhteşem taraftarımızın önünde yarı finale çıkmak için oynayacağız. İyi bir takıma karşı oynuyoruz. Olympiakos köklü iyi bir takım ama biz de iyi bir takımız. Yarın taraftarımızın bize vereceği destekle rakibimizi yenerek yarı finale adımımızı atmak istiyoruz."

"Taraftarın maç başından sonuna kadar bizi destekleyeceklerine inanıyoruz. Onların vereceği destekle de oyuncularımın performansının artabileceğini düşünüyorum."

Biz ilk maçta iyi başlamıştık, yapmış olduğumuz bireysel hatalardan dolayı rakibin de iyi oyuncularından dolayı geri

"DJIKU OYNAYABİLİR"

"Djiku çok iyi durumda bu akşamki antrenmanda bakacağız. Yarın maçta oynayabilir. Djiku çok kaliteli ve karakterli bir oyuncu. Bir maçta ayak tarak kemiği kırılıyor maçı o şekilde tamamlıyor ve kırıktan haberi yok. Her oyuncumuz bizim için değerli. Bu akşam değerlendirme yapacağız."

"Oyuncularımızla beraber çok zor bir süreçten geçtik tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bu akşam son yapacağım antrenmanda bu sezonun belkide en ideal 11 ile yarın ki maça başlamayı ümit ediyorum."

Dusan Tadic'in açıklamalarında şu ifadeler yer aldı;

"TURU ATLAMAK İSTİYORUZ"

"Herkese merhaba yarın ilginç bir maç olacağını düşünüyorum İki takım da çok kaliteli oyunculardan kurulu. İlk maç çok hatalar yaptık yarın bu hataları tekrarlamamak istiyoruz. Taraftarımız önünde iyi bir sonuç almak istiyoruz. Zor bir maç olacağını düşünüyorum. Turu atlamak istiyoruz."

"KANITLAMAMIZ GEREKİYOR"

"Bizim her anlamda onlardan daha iyi olduğumuzu göstermemiz gerekiyor. Fiziksel, taktiksel ve teknik olarak her alanda daha iyi olduğumuzu kanıtlamalıyız. Sorumluluk almamız gerekiyor saha içerisinde çünkü Fenerbahçe'yi yarı finale çıkarmak bizler için zorunluluk."

"İnanılmaz bir taraftarımız olduğunu düşünüyorum. Hatta gördüğüm en iyisi diyebilirim. Onlar bizim 12. adamımız kesinlikle arkamızdaki itici güç.Bunu pozitif anlamda kullanmamız gerekiyor. Sorumlulukları almamız gerekiyor. Sezon boyunca taraftarlarımızın desteğini arkamızda hissettik. Yarın da onların itici gücüyle birlikte başarabileceğimizi düşünüyorum."

"İlk maçta ilk 10 dakikada iyi başladığımızı düşünüyorum.Fakat daha sonrasında iki hata yaptık ve maçın seyri değişti. Umarım bu hataları yarın tekrarlamayız. Çünkü bu tarz iyi takımlara karşı hata yaptığınızda sizi cezalandırabiliyorlar"

Tum Makaleyi Oku