Izabel Goulart ile Kevin Trapp, Mikonos tatilinde! Yatta romantik anlar

2 gunler önce 29

04.07.2024 - 17:23 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 17:23

Dünyaca ünlü Brezilyalı süper model Izabel Goulart (39) ile Alman kaleci Kevin Trapp (33), lüks yatta objektiflere yansıdı. Mikonos'ta deniz ve güneşin keyfini doyasıya çıkaran ünlü çiftten Izabel Goulart, fit haliyle dikkat çekti.

1/5 Mikonos güzeli Izabel Goulart Kevin Trapp ile aşka geldi

Izabel Goulart, her yıl olduğu gibi bu yazı da Yunan adası Mikonos'ta geçiriyor. Brezilyalı süper model, tatilinin keyfini Alman kaleci Kevin Trapp ile birlikte çıkarıyor.

2/5 Mikonos güzeli Izabel Goulart Kevin Trapp ile aşka geldi

39 yaşındaki güzel için bu yaz da gelenek bozulmadı. Temmuz 2018'de nişanlandığı Kevin Trapp ile Yunan adasına giden Goulart, önceki gün lüks bir yatta görüntülendi.

3/5 Mikonos güzeli Izabel Goulart Kevin Trapp ile aşka geldi

Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'un kalecisi Trapp ile Brezilyalı model Goulart, sıcağa daha fazla dayanamayıp, masmavi suya daldı. Çift, denizden çıktıktan sonra birlikte duş aldı.

4/5 Mikonos güzeli Izabel Goulart Kevin Trapp ile aşka geldi

Neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ikili, yatta zaman zaman aşka geldi. Birbirlerine öpücükler konduran Goulart ve Trapp, kahkahalar arasında romantik anlar yaşadı.

5/5 Mikonos güzeli Izabel Goulart Kevin Trapp ile aşka geldi

İkili, birbirlerine su fışkırarak keyifli vakit geçirdi. Geçtiğimiz yıl da aynı tarihlerde popüler tatil bölgesinde olan Trapp ve Goulart'ın, eğlenceli anları objektiflere böyle yansıdı.

Tum Makaleyi Oku