Galatasaray yönetiminden açıklama: "Herkes kendine..."

1 ay önce 9

Rıza Morova, sosyal medya ve TV programlarıyla ilgili tavsiyelerde bulundu.

"KURAL EĞİTİMLERİ VERİLMELİ"

"Spor ile ilgili konuşanların çoğu konulara vakıf değil, kuralları tam bilmiyor ve gereksiz tartışmalara girilmesine sebep oluyor. Tüm spor basını, yöneticiler, teknik ve idari kadrolar, hatta sosyal medyada çok yazan taraftarlar dahil herkese düzenli 'Kural eğitimleri' verilmeli."

"OLACAK İŞ Mİ?"

"Eğitim almayanların, bilerek manipüle edenlerin yorum yapmaları engellenmeli. Bu eğitimler TV'lerde program şeklinde yapılırsa faydalı olur. Düşünsenize, aynı pozisyon ve görüntüler ile 3 farklı görüşte bulunanlar oluyor ve herkes haklı, olacak iş mi? Aynı şey verilen cezaların yorumlanması, uygulanması vs için de geçerli. Ver cezayı, itiraza bak ve iptal et veya düşür, rezalet ötesi durum. Kanun ve kural uygulanmak için konur, uygulamazsan kaos, uygularsan huzur."

"GEREKTİĞİ YERDE ÖZÜR DİLEYECEK"

"Konu uzar gider, herkes kendine çeki düzen verecek ve gerektiği yerde özür dileyecek. Şampiyonluk ve başarı hiçbir zaman insan hayatı, şerefi ve haysiyetinin önünde değil, varsın şampiyonluk olmasın ama seviyeli ve güzel sportif rekabet olsun, o dönem daha iyi olan kazansın."

DOSTOYEVSKİ'NİN SÖZÜNÜ PAYLAŞTI

Rıza Morova, son olarak Rus yazar Dostoyevski'nin şu sözlerini paylaştı...

"Şeytan uyuyakaldı birgün, rüzgar sert esti ve şeytandan 3 tüy düştü dünyaya. Biri “paraya”, diğeri “mevkiye”, diğeri “ihtirasa” yapıştı.  O günden sonra şeytan hiçbir iş yapmadı. İşte durumun özeti." ifadelerini kullandı.

Tum Makaleyi Oku