Kaya Çilingiroğlu'dan Galatasaray yönetimine övgüler

3 haftalar önce 56

Kaya Çilingiroğlu, Sarı-kırmızılı yönetimin önemli hamlelerde bulunduğunu söyledi.

"MUSLERA ÖRNEK SPORCU

"Fernando Muslera, 13 yılda Galatasaray efsanesi oldu. Futbolu bıraktıktan sonra kulüpte devam edecek olması da çok değerli. Sadece saha içindeki performansıyla değil karakteriyle de örnek bir sporcu."

"OYUNCULARIN KAFASINI RAHATLATTI"

"Barış Alper ve Abdülkerim de çok efendi. Keza Kaan Ayhan da öyle elinden geleni yapıyor. Torreira zaten üst düzey oynuyor. Galatasaray çok önemli bir iş yaptı bence. Ligin kalan haftalarında bu oyuncuların kafasını rahatlattı. Şimdi Fenerbahçe'ye bakıyorsun kafa hep meşgul. Hakemler, TFF, VAR bizi şampiyon yapmayacak. İsmail Kartal yetersiz. İşte Galatasaray'ın bu hamlesi çok yerinde oldu. Rakibine karşı güçlü gösteriyorsun kendini."

"OYUNU KURALLARINA GÖRE OYNUYOR"

"Galatasaray yönetimi, oyunu kurallarına göre oynuyor. Yeri geliyor konuşuyor, yeri geliyor konuşmuyor ve ortalığı karıştırıyor. Kadro planlamasında hata yaptılar ama Boey'in satışı ve iç huzuru sağlamalarıyla açığını kapattılar. Seçim var ama kimse seçim konuşmuyor. Fenerbahçe'de ise herkes bin parça. Ali Koç'un aday olacağı belli değil. Sadettin Saran harekete geçti. Aziz Yıldırım, Divan Başkanlığı için Şekip Mosturoğlu hamlesi yaptı."

"NDOMBELE 74 KİLO OLAMAZ"

"Galatasaray'da Ndombele'ye 74 kilo diyorlar. Ndombele asla 74 kilo olamaz. Dursun Özbek ve Erden Timur bile o rakamlarda değildir." dedi.

Tum Makaleyi Oku