Kızına attığı termos silah sayıldı! Deniz Akkaya hakkında hapis istemi

3 gunler önce 25

Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızı A.Ö’nün telefonunu almak istediği için A.Ö. tarafından şiddet uygulandığını, balkona kilitlendiğini ve polis çağırarak kurtulduğunu anlatmıştı.

BABADAN VELAYET TALEBİ

Yaşanan olayın ardından Akkaya’nın kızı devlet korumasına alındı. 15 yaşındaki A.Ö’nün babası Efe Önbilgin, kızının Sosyal Hizmetlerde Kurumu ya da annesinin yanında kalmasını istemediğini belirterek, Aile Mahkemesi’ne başvurarak velayet talebinde bulundu.

"SİZİNLE UĞRAŞMAKTAN HAYATIMI YAŞAYAMIYORUM"

Bu süreçte yaşanan her şeyi X hesabından yayınlayan Deniz Akkaya, son olarak kızı ile WhatsApp konuşmalarını yayınlamıştı. Akkaya paylaşımın da şu ifadelere yer verdi:

Ve evet çok sinirlendiğim zamanlar oldu ve dozu giderek arttı. Okula gidip ağlamıştır ama okuldaki yetkisiz eleman hanımefendi neden ağladığını tam olarak açıp bana sormuş mudur hayır! Çocuğumun spor yapmasını istemem kadar doğal bir şey var mı? Ve spor ancak zorlanıldığında başarı getiren bir akışkanlıktır. Utanmaz arlanmaz ailem, Ayşe'yi bize gönderiyordu derken sebebini hiç anlattınız mı? Benim ailem için spor önemli bir şey değil, günde 20 saat televizyon seyretse en iyi çocuk babam için o, bunun sebebini de en acı gerçekleri ile anlatacağım zamanı gelince… Evet çocuğum için en iyisini istedim yeri geldiğinde spora gitmesini zorladım… Keşke zorlamasaymış olduğu haline bıraksaymış tıpkı babası gibi hayatımı yaşamaya devam etseydim doğru.

Geçen Mayıs ayında eski manken Deniz Akkaya'nın 16 yaşındaki kızı A.Ö.'ye şiddet uyguladığı iddiası ortaya atılmıştı. İddialar sonrasında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

AKKAYA HAKKINDA 4 YIL 6 AYA KADAR HAPİS İSTEMİ

Deniz Akkaya hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Düzenlenen iddianamede, Deniz Akkaya'nın kızı A.Ö.'ye karşı, 'Altsoya karşı silahla kasten yaralama' suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapsi talep edildi.

KIZI ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ, İDDİANAME KABUL EDİLİRSE AKKAYA HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

İddianamede, Akkaya'nın kızı A.Ö.'nün şikayetinden vazgeçtiği aktarıldı. Dosyanın kamu davasına dönüşmesinden dolayı Akkaya hakkında iddianame düzenlediği ve İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildiği belirtildi. İddianame kabul edilirse Deniz Akkaya'nın önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Tum Makaleyi Oku