Kaya Çilingiroğlu'dan Okan Buruk'a övgü dolu sözler

1 hafta önce 20

Kaya Çilingiroğlu, Türk futboluna getirilen yabancı VAR hakemlerini de eleştirdi.

"ALANYASPOR MAÇI ZOR"

"Fatih Tekke futbolu bilen, kafası çalışan bir teknik direktör. Sahaya koydukları futbol da çok iyi. Alanyaspor maçı Gaatasaray adına zor geçecek."

"GÖZLERİNDEN ENERJİ ÇIKIYOR"

"Bir taraftan Fernando Santos'a bakıyorum ne konuştuğu ne yaptığı belli değil. Kukla gibi kafası sağa sola kayıyor. Diğer taraftan Okan Buruk'a bakıyorum gözlerinden enerji çıkıyor. Ona bakınca insan mağlubiyeti düşünmüyor resmen. Galatasaraylı teknik ekip, yönetim veya taraftarının aklının ucundan kaybetmek geçmiyor. İnanılmaz bir şekilde konsantrasyona sahipler. Özellikle de ligin sonlarına yaklaştığımız şu zamanlarda. Okan yedek kulübesinde ilk dakikadan itibaren sürekli itiraz ediyor. Doğru veya yanlış. Sürekli bir etkileşim içerisinde. Bunu sadece ben istemiyorum futbolseverler de istiyor."

"KENDİ MARKANA İHANETTİR"

"Ligin bitimine 7 hafta kala yabancı VAR hakemi getirmek kendi markana ihanet etmektir. Bir de sürekli marka değerini koruyalım diye boş boş laflar söylüyorlar. Koskoca 81 milyonluk ülkede 3 tane VAR hakemi yetiştiremiyorlar. Güya Avrupa'da en iyi futbol ekonomisine sahip 6.ülkesiyiz."

"FENERBAHÇE'NİN İSTEKLERİ BAHANE"

"3 günde bir maç oynamak Dünya'nın her yerinde var. Yok Urfa'ya gitmem, maça U19 takımıyla çıkarım. Fenerbahçe'nin istekleri bahane. Çekilirsen çekil adamlar da kupasını alır. Bir dönem Fatih Terim ve Şenol Güneş de bu konudan çok yakınırdı. Çıkıp çatır çatır maçını oynayacaksın bu kadar basit. Bir eylem yaparsın karşılığını alırsın. Karşılık gelmedi ve sadece ceza yedin. Sistem değişmedi, değişmeyecek."

"HAKAN'IN SÖZLERİ YANLIŞ DEĞİL"

"Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray ve Türk futboluyla ilgili sözleri asla yanlış değil. Kendisi büyük bir futbolcu. Şampiyonlar Ligi finali oynamış bir adamdan bahsediyoruz. Muhtemelen emekliliğine yakın Galatasaray'a gelir." dedi.

Tum Makaleyi Oku