Madonna'dan turne pozları: Sonsuza kadar kalbimde

1 hafta önce 24

"Popun Kraliçesi" lakaplı Madonna, "Celebration" (Kutlama) adlı turnesini Brezilya’nın Rio de Janerio şehrinde noktaladı. Hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan ünlü şarkıcı, turne fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

 Sonsuza kadar kalbimde - 1

"Celebration" (Kutlama) adlı turnesine kısa bir süre kala ciddi bakteriyel enfeksiyon geçirerek yoğun bakımda tedavi gören ve ölümden dönen Madonna, Londra'da başlayan konserlerini Brezilya'nın Rio de Janerio şehrinde noktalamıştı.

 Sonsuza kadar kalbimde - 2

Canlı performansları ve sahne gösterileriyle adından söz ettiren Madonna, dünya turnesinin son konserini ücretsiz olarak düzenlemişti.

Ünlü şarkıcıyı, Rio de Janerio'da yaklaşık 1,6 milyon kişi izlemişti.

 Sonsuza kadar kalbimde - 3

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Madonna, bitirdiği dünya turnesindeki kulis fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

 Sonsuza kadar kalbimde - 4

"TURNE SONUNDAN BİRKAÇ ANI"

"Popun Kraliçesi" paylaşımına; Turnemin sonundan birkaç anı... Gerisi sonsuza kadar kalbimde" notunu düştü.

 Sonsuza kadar kalbimde - 5

MADONNA'YA DAVA AÇILDI

Öte yandan Madonna, sahneye geç çıktığı için bazı hayranlarının tepkisini çekmişti. Şarkıcının konserine giden Michael Fellows ve Jonathan Hadden adlı iki kişi, Madonna'nın söz verilen konser başlangıç saatine sadık kalmadığını öne sürerek şarkıcıya dava açtı.

 Sonsuza kadar kalbimde - 6

Dünya turnesinde sahneye geç çıktığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Madonna ise konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmasa da konser sırasında "Bir kraliçe asla geç kalmaz" demesi davaya gönderme olarak nitelendirildi.

Tum Makaleyi Oku